Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość padam padam :)

kto mi pomoże ??????????? rosyjski !!!!!!!

Polecane posty

kto zna rosyjski? pomóżcie mi w tym tekscie napiszcie to tak jak się poprawnie czyta proszę......... Ochyen mnogo raz ya syebye zadaval vopros, Dlya chyego rodilsya na svyet, ya vzroslyel i ros? Dlya chyero plivut oblaka i idut dojdi, V etom mirye ti dlya syetya nichyego nye jdi Ya bi ulyetyel k oblakam - jal krilyev nyet, Manit myenya izdalyeka tot zvyezdniy svet No zvyezdu dostat nyelyegko, hot tsyel blizka, I nye znayu, hvatit li sil dlya broska Ya podojdu yeshye chut-chut, I sobiratsya budu v put Vslyed nadyejdoy i myechtoy, Nye dogoray zvyezda moya, postoy Skolko jye yeshye mnye dorog pryedstoit proyti? Skolko pokorit mnye vyershin, chtob tyebya nayti? Skolko jye s otvyesnoy skali mnye padat vniz? Skolko nachinat vsye s nulya, i yest li smisl Ya podojdu yeshye chut-chut, I sobiratsya budu v put Vslyed nadyejdoy i mechtoy, Nye dogoray zvyezda moya, postoy

Gość aż wstyd...
Mogą być błędy. Niektórych słow nie rozumiem. Ocień mnoga raz ja siebie zadawał wapros dla ciewo rodiłsja na swiet ja wzrasljeł i roz dla ciewo pliwut ablaka idut (dojdi) w etam mirie ty dla (sjetja?) niciewo nie idi ja by uljetieł k obłakam jał kriljew niet manit mienia i z daljeka tot zwiezdnij swiet No zwiezdu dostat nieliegkko hot tsiel biska i nie znaju hwatit li sil dla broska ja podojdu jeszczie chutchut i sobiratsja budu w put w sljed nadjejdoj i miecztoj nie dogoraj zwiezda moja,postoj Skolka je jeszcze mnie dorog prjedstoit projti? Skolka pokorit mnie wierszin sztob tjebja najti? Skolka je s atwiesnoj skali mnie padat wniz Skolka nacinat wsje s nulja i jest li smils ja podojdu jeszczie chutchut i sobiratsja budu w put w sljed nadjejdoj i miecztoj nie dogoraj zwiezda moja,postoj

dzięki !!!!!! wielkie ❤️

Gość za duzo tego
Ochyen mnogo raz ya syebye zadaval vopros, oczień mnogo raz ja siebie zadawał wapros Dla cziewo rodiłsa na swiet , ja wzrosleił i ros Dlya chyego rodilsya na svyet, ya vzroslyel i ros? Dlya chyero plivut oblaka i idut dojdi, dla cziewo plywiut obłaka i idut dożdi V etom mirye ti dlya syetya nichyego nye jdi W etom mirie ty dla swietia niczewo nie żdi Ya bi ulyetyel k oblakam - jal krilyev nyet, Ja by ulieteł k obłakam- Zal kryljew niet Manit myenya izdalyeka tot zvyezdniy svet Manit mienia izdalieka tot zwiezdnyj swiet No zvyezdu dostat nyelyegko, hot tsyel blizka, No zwiezdu dostatj nielkegko, hot'cjel blizka I nye znayu, hvatit li sil dlya broska I nie znaju, chwatit li sił dlia broska Dalej w tym stylu, popatrz, jak czytac poszczególne litery

Gość za duzo tego
to chut- chut czyta cie czut' czut' ( t' to takie miekkie t( miedzy ć a t). I faktycznie czyta się mnoga , nie mnogo ( tak miedzy a i o )

dzięki jesteście kochani

Gość Idźta spać
.

tekst mam z neta :-) ale w połowie nie wiem jak to czyta się to jest piosenka.......którą bardzo lubię :- ) ale słysząc ją trudno mi wychwycić wszystkie słowa :-(

może gdybys sie bardziej w nia wsłuchała,to uda Ci sie samej rozczytac słówka, skoro tekst juz masz:)