Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdolowana159753

NIe wiem co juz mam myslec pomozcie ;( :(

Polecane posty

Gość Zdolowana159753

Jestem z moim facetem prawie rok, on planuje wspolne zamieszkanie u niego, oraz oswiadczyny... Chodzilam z nim do klasy przez 3 lata, jednak nigdy nie mielismy zbyt dobrego kontaktu, gdy zerwalam po 3 letnim zwiazku zaczelam bardziej z nim rozmawiac, jednak on mial wtedy kobiete, z ktora nie byl szczery i nie traktowal jej powaznie... i tak zaczelo sie... Wszystko bylo naprawde pieknie, dopoki nie wyczulam ze chyba jest cos nie tak.. weszlam do niego na kompa i sprawdzilam ze zalozyl fotke ( !) i co chwile wchodzil na fotke.tv jednego dnia napisal do jakies szmuli ze jest sliczna ze chcialby z nia pogadac itp itd, byla to mloda dziewczyna jakies 16-17 lat... Rowniez tego samego dnia umowil sie z jakas swoja kolezanka. MOj facet ma 22 lata.. wiec troche to dziwne, teraz od pazdziernika chce ze mna zamieszkac, gdy o tym mu przypominam on juz sie doluje i wkurza, ale boje sie ze moze mnie zdradzic, nie wiem jak mu zaufac, fakt mnie inaczej traktuje niz ta poprzednia... Ale juz sama nie wiem co o tym wszystkim myslec, prosze pomozcie !

Gość grhhe
Pogadaj z nim ! Zobaczysz co Ci powie, musisz z nim być szczera.

Gość Milusss
Ja mialam podobną sytuacje ;/// Niestety muj zwiazek nie przetrwal. Mam nadzieje ze ulozy wam sie jakos

Gość polak potrafi
jeśli lubi śliczne dziewczyny to możesz być zupełnie spokojna, jest wporzo gość.

Gość Zdolowana159753
szkoda ze nie tylko mnie ;]

Gość MauraFrog93
Mój poprzedni chłopak też ciągle wypisywał różne rzeczy do dziewczyn i wybuchały awantury z mojej str ale on miał wytłumaczenie że był spalony marihuaną lub pijany , żałosne tyle że ja durna go kochałam i jak dowiedziałam się że spotyka się z jakąś inna to była mega kłótnia i mnie zostawił , ja powinnam go no ale cóż wyprzedził mnie. Poza tym wiecznie czasu dla mnie nie miał Na szczęście teraz mam cudownego chłopaka ;D i jestem z Nim bardzo szczęśliwa

Gość polak potrafi
zanim zwiąże się z tobą chce sprawdzić konkurencyjne oferty. znaczy wyważony, rozsądny. boisz się że wybierze inną z fotki ?

Gość Zdolowana159753
MauraFrog93 Tylko ze moj chce tez ze mna zamieszkac, ogolnie jest mi z nim dobrze.. tylko nie rozumiem jego zachowania :/ Chcialabym zrozumiec co on chcial tym zachowaniem pokazac;/ do czego darzyl a ja mu przerwalam :( No niestety bac sie nie boje jedynie chyba o niego ze jakas wybierze ;)

Gość ale ale ale ale ale ale ale al
ogólnie jest ci z nim dobrze, ale jemu chyba nie skoro szuka wrażen, zawsze bedzie szukał, tacy faceci sie nie zmieniają, potrafia sie tylko dobrze kryć

Gość Zdolowana159753
Tak, tylko skad wiadomo ze on jednak chce inna?? wzielismy teraz umelblowalismy jego mieszkanie, wzielismy dla nas telewizor na raty i laptopa dla mnie..

Gość MauraFrog93
kurde nie wiem co Ci radzic ;s może to była chwilowa Jego głupota ..

Gość Zdolowana159753
No wlasnie tak mi to tlumaczy... :(

Gość MauraFrog93
może spróbuj z Nim zamieszkać i zobacz co bd dalej ;pp zawsze gdyby było coś nie tak to możesz się wyprowadzić ;D