Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gladiatorka****

co zrobic gdy chlopak nie dotrzymuje obietnic

Polecane posty

Gość gladiatorka****

Jestem z moim chlopakiem prawie 4 lata, chcemy sie pobrac. Rozmawialismy rowniez o zareczynach. To bylo jakis rok temu. Wtedy nie mial pieniedzy na pierscionek. Dostal prace, obiecal, ze nasklada i kupi mi taki pierscionek na jaki zasluguje. Wiadomo, ze zlote pierscionki nie sa tanie. Ok, czekalam i czekalam na ten pierscionek. Teraz powiedzial, ze nie ma po prostu pieniedzy, zeby kupic mi zareczynowy pierscionek. Myslal, ze jego matka mu dolozy, ale ona jednak stwierdzila, ze mnie nie lubi i do zadnego pierscionka dokladac sie nie bedzie. Problem w tym, ze moj chlopak zawsze obiecuje duzo, ale zadnej z tych obietnic nie dotrzymal. I nie chodzi o to, ze stracil pieniadze na imprezy, nie. Wychodzimy do restauracji praktycznie co weekendy, jak i rowniez do kina. On zawsze placi. Ale ten pierscionek byl obiecany juz od roku czasu... dopiero teraz mial odwage powiedziec mi, ze po prostu nie ma pieniedzy. Nie chce mi kupic pierscionka za 500 zl, chce mi kupic drozszy. Co sadzicie o jego zachowaniu? Czy ktos kto nie dotrzymuje obietnic jest w ogole wart zachodu .... ?

Gość koszysta
raczej nie chce moze zareczyn z toba i slubu. dlaczego jego matka cie nie lubi? ile macie lat?

Gość gladiatorka****
Ja mam 24, on 27. Codziennie zapewnia mnie o milosci, jestesmy razem juz tak dlugo, nigdy nawet nie spojrzal na inna dziewczyne. Problem w tym, ze nie wiedzie mu sie z pieniedzmi. Mieszka z rodzicami, placi polowe za czynsz, bo tak jego rodzice zazadali. Mimo, iz zarabia polowe mniej od matki to i tak musi polowe placic za czynsz. Jego matka mnie nie akceptuje po prostu, nie pochodze z zamoznej rodziny. Za to ona jak i jej maz sa zamozni. Ale do zadnego pierscionka i na slub tez nie zamierzaja dolozyc. Pytalam sie go wiele razy, dlaczego obiecujesz tyle, a potem po prostu nie dotrzymujesz slowa? Stwierdzil, ze po prostu chcial, zebym poczula sie lepiej i byla szczesliwa, a teraz jest mu glupio, bo nie ma pieniedzy...

Gość prowo jak nic.....
Jw

Gość gladiatorka****
Jakie prowo, chyba jestes nienormalny. Pisze swoja historie, co ty w tym widzisz prowojukacego?

Gość gość
To może daj mu trochę jeszcze czasu... Powinno pomóc, a u jego rodziców nie nagrab sobie za dużo, bo uwierz mi że oni potrafią zrobić wszystko żebyś nie wyszła za ich syna