Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hghfghfhf

skąd ta zazdrość u ludzi?

Polecane posty

Gość hghfghfhf

dlaczego ludzie są tacy zazdrośni i złośliwi?? jak tak czytam internetowe fora, komentarze pod artykułami itd to oczom nie wierzę ile zawiści w ludziach... a pewnie w życiu rzeczywistym udają innych, tylko w necie piszą co naprawdę myślą aż strach pomyśleć co sobie ludzie wokół tak naprawdę myślą i jak nas odbierają np. dzisiaj czytałam artykuł o córce Kaczyńskiego i setki postów pod artykułem, że dostała jakieś 2 czy 3 miliony odszkodowania a oni nie dostali itd po 1- ja mam w nosie, że ktoś dostał jakąś kasę, co mnie to obchodzi? a po 2 - to przecież jej rodzice opłacali jej ubezpieczenie, wiec jak ktoś nie dostał odszkodowania to niech ma pretensje do tej osoby, która się nie ubezpieczyła albo artykuł o jakiejś kobiecie otyłej na plaży (już samo pisanie o tym i publikowanie fotek to świństwo) a pod wpisy ludzi jaki to z niej wieloryb itd :/ masakra, jak można być ta wrednym :/ przecież ma prawo być jaka chce skąd w ludziach tyle wredności i chamstwa? zazdrości i zawiści? :(

Gość hghfghfhf
ktoś jeszcze inny pisał o mnie jak sie rucham :(

Gość hghfghfhf
podszyw, kolejny przykład chamstwa w necie :/

Wiesz tu nie o zazdrość chodzi (w przypadku Kaczyńskiej) tylko o zwykłą sprawiedliwość :o wystarczy, że jest jakaś masowa katastrofa i to z udziałem prezydenta a już jakieś mega odszkodowania rodziny dostają. Dlaczego ja nie dostałam 250 tys jak mi babcia pół roku temu zmarła? Rodziny tych ofiar dostały (nie wiem czy 250 tys ale dużo).

Gość hghfghfhf
nienawidzę tych yebanych podszywów,przychodzę tu z sercem na dłoni,chcę poruszyć ważne dla ludzkości życiowe problemy,naprawić świat,a tu podszywy...nienawidzę was kurwwwy!

Gość hghfghfhf
ale Kaczyńscy mieli prywatne ubezpieczenie, którzy sobie sami opłacali, stąd to odszkodowanie, po prostu na taką kwotę się ubezpieczyli każdy może sobie wykupić polisę

Gość chlipśiowa
katastrofa hahaha dobre

to ja, nie chciało mi się logować, ale widzę że z uwagi na podszywy - jest to konieczne wszelkie posty chamskie nie były moje

Gość hghfghfhf
ja lubie dzieci,czy ktoś z Was szuka opiekunki do dziecka? :)

Gość O5
tylko Jarosława

Gość ftrghb
na zewnątrz to każdy jest "do przodu", a tak naprawde to jedna wielka frustracja, która sie wyleeeewa

Gość hghfghfhf
Masz rację, jak też zazdroszczę...cnoty mojej siostrze. Bo ja już nie mam. :(

Gość hghfghfhf
up

Gość jak dla mnie
hghfghfhf taa może Kaczyńscy mieli ale wątpię by te stewardessy też miały a dalczego wątpisz? zawod stewardes to nie jest taki zwykły zawód, dziwisz sie, że były ubezpieczone? :o

Gość hghfghfhf
raz ktoś napisał o moim związku z synem dyrektorki szkoły :(