Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KATECHETKA Z KAFE

ot listek na forum

Polecane posty

Wiecie moja matka skończyła marnie przez swoją matkę biologiczną (domniemaną) oraz przez KK. I wiecie - ten Kosciól - taka Jania naiwna bo przecież mogła porozmawiac z tymi rodzicami co tam się dzieje u tych brygidek, matce poddac i dobrze by się miała. Ale przegrała bo się matce nie chciała poddać bo kościoł katolicki jest...DOBRY. No to sie okazało, że nie. I wiecie problemem jest takim tu problem stosów w Europie i świętej Inkwizycji właśnie. I tam może olać Europę i mieszkać gdzie chce. Bo taka wiedżmę z niej zrobili bo ona w sumie powinna być w Kanadzie, dzieci matki w WIELKIEJ BRYTANI i koniec. I to jest prawidłowe, a jak można tak się zainfekować książką. Ale wiecie - kto jej kazał ksiązkę pisać, kto jej wmówił tę ksiażkę, po co robiła teatrzyk o Ani Shirley. A po tej Ani Shirley zostaje horror. i wiecie ona się powiesiła na krowim łancuchu tak jak Ania Shirley zeby Kanadzie przez nią zwierzęta nie poszły bo zawsze była pomawiana, że jest z Rosji, a tam zwierząt nie mają. Tak mówili o Rosji wtedy. I to było takie straszne , a krowę gdzieś tam zgubiła i to bezdzietnie umarła i tyle z całości :( A ten Gilber chyba się zapił i to jest Biblia kanadyjska i tyle. I wiecie sorry za te wyzwiska, ale braciom też się nie dam i tyle i koniec. Za dużo sobie myślą. 3 zwolnienie dyscyplinarne OD ARABA? Do widzenia i tyle. Bo ten brat taki nie jest ale... i za to śmierć od lesby i tyle. Prawo do śmierci albo wyjazd. Bo takie są lesby bo ja tam NIGDY NIE WRÓCĘ i przez szkołę matki i jej śmierć nie muszę bo tam wszystko jest na lesby, ale jest jak jest wiecie i tyle. I też jak ja - 30 lat, nikt sie z nią nie liczył - do widzenia ślepa Gienia i tyle. Dziecko miała odzyskać jak się podda matce. I się poddała cudownie. A reszta to moje sprawy. Dlatego musiała się mną zajmować i tyle. Bo w sumie powinna mnie szukać, ale gdzie? I tyle :(

Wiecie ja nie rozumiem co ten brat widzi w tym Arabie i tyle. Co on w nim widzi? Może bal się zabójstwa? Może trafię na lepszych ludzi. Bo czemu ich skreśliłam lesbami z Londynu aż - no nie miałam wyjścia - za lesby w Niemczech OBRZYDLIWY płatny morderca arabski przysłałby mi do domu zwolnienie dyscyplinarne za pomawianie o pijaństwo I ON BY WSZĘDZIE DZWONIŁ żeby mnie znowu dyscyplinarnie wyrzucili bo jego nie umie zabić nikt dzięki wierze chrześcijańskiej. Także doceńcie dyrektorkę lesbę z Londynu co 35 lat temu juz bała się terrorystów arabskich wiecie, że chodzą sobie i strzelają do ludzi. Bo jak ona tam mogła być z tymi dziećmi wieszającymi sie na drzewach, coś miała z tym zrobić. I zobaczcie rok 1979 czy coś tam - dziecko ze szkoły Darwina na placu Sw. Piotra i...samobójstwo papieża Polaka. Bo uważali, ze sie kropnie - tak pasowało. Poprzedni nażarł sie środków nasennych przez pigułkę antykoncepcyjną a ten nie i tyle. Kiedyś powie - miał się na ANGLIKÓW obrzezać, tak go docenili jak Elzbiete I no ale... takie życie. Niemniej wiecie to było w Fatimie o tym zamachu. To jeszcze nie żyło wtedy dziecko diabła. Choć ta trójka tam to dużo im nie brakło. Może to były dzieci diabła, kto tam wie i tyle. Zwłaszcza te co szybko umarły i modliły się te różańce - co one tam wyprawiały to się kiedyś dowiemy, ale święte umarły i są święte.

Gość KOGÓT NAJFSPANIALSZY
PIEJO KÓRY PIEJO NIE MAJO KOGÓTA!!!!!!

I dlatego widzicie, że NAIWNIE moja matka wybrała KK niż matkę DOMNIEMANĄ to skończyła marnie, ale nie jest potępiona. A Analiza WIDZIAŁA MARYJĘ. To jest osoba WIDZĄCA MARYJĘ i jest w Niemczech potępiona - za wszystko powinna być wynarodowiona, ale to jest dobrze, a moja matka widzicie została wynarodowiona i tyle. Tak sie robi w Anglii. DziękI MĘŻOWI I JEGO RODZINIE i tyle. Do jego ojca nic nie ma bo wiecie w sumie takie dziecko to wziął i się powiesił, no ale... to nie jest , nie był i nigdy nie będzie żaden jej mąż i tyle. Ona jest już maryjna TERAZ i od Pana Jezusa i ZNOWU rady jej nie da, ale po tylu latach. A mi zostaje dyrektorka ze szkoły lesb żebym dała radę terrorystom arabskim, w końcu walczą w Iraku - patrzcie jakie mądre lesby w ogrodnictwie w Niemczech - no to jak walczą w iraku to niech tam jada bo do tego to się nadają, ale wiecie żeby mną w pracy Arab rządził. Zależy jaki. Ten był taki że uciekać od niego. Przykro mi bardzo. Tam miał być Niemiec - ja sie nigdy nie dam. A lesbom strzelby i do iraku. I popatrzcie na te zdjęcia bachledy - z pistoletem w długiej kiecce - tak było kiedyś w USA - po co wam to USA. To są zdziczali ludzie już którzy te fimy kręcą i tak niczego z tego nie rozumieją. Możecie się bronić, ze historia USA jest inna, no ale... z drugiej strony Chiny i tyle z całości. Możecie podpisać rozbiory i pokojowo was rozbroją. Może wtedy ktoś mnie w szkole zatrudni? Choć podobno żle mówię po angielsku. A to nie i tyle. Jeszcze mnie dyscyplinarnie ze szkoły wyrzucą wiecie i WTEDY BĘDZIE problem bo tak to nie wiadomo kto - terrorści islamscy i polska firma wiecie, a tak? Państwo polskie. No ale to jeden raz i tyle. Raz za dużo jak dla mnie, ale to wina rodziny, kłamstw. Ja sie już nie dam nikomu . :(

Aaa wiecie ze miała pistolet ta dyra lesba 40 lat temu to tak, że nie chciała dzieci arabskich w szkole - zydki mogą być , najwyżej się powieszą bo wsyzstko bez sensu, a te co robią? dorosną pistolet i na nią. I TEMU MIAŁA PISTOLET wiecie O CZYM NIKT NIE WIEDZIAŁ zawsze nabity - bo tym tylko narkotyki, żeby nie fikały - najwyżej się powieszą, a reszta to zawsze broń nabita na to. I w końcu ZA TO dali jej paszport amerykański żeby se wyjechała wiecie, resztę wyrzucą i koniec. Bo właściciwie czemu one wszystkie do wyrzucenia, po co ta Faustyna - przez to , przez tę dyrę i jej poglądy POLITYCZNE. I dali jej pass żeby statkiem odpłynęła to ona... powiesiła się na krowim łancuchu i wiecie też jej nikt nie da bo Faustyna a ona. Bez przesady i tyle :(

I wiecie ja się nie dam bo nie wiem co dalej. To je moja pierwsza szkoła - jakby poszła OBŁAKANA dyra to wszystkie sie CHYBA wieszają. Bo ja ją powinnam wyrzucić, ale prawdopodobnie samobojstwo zbiorowe - gdzie pójdą jak przy takim zerze tyle lat. I koniec. I temu ja wyrzut i kosz na glowie rzeczywiście. No i temu rela wiecie i swoje robić. Nawet jak cos to po cichu wszystko i tyle. No i wiecie to wszystko jest przez mojego - no to 10 lat jak babcia domniemana szkołe szanowała bo ja w to nie wierzę wiecie. I tyle :( I koniec... :(

Tych wszystkich twórców filmowych OBECNYCh spławia sie Alfredem Hitchcokiem - tam horrory na nich, tacy są. Jedynie klechy i tyle. Choć widzicie - pedały, baby rozdają komunie na zachodzie. Mówię wam jedynie ten Wschód i koniec, ale to już wiedziałam jak byłam mała, ale paszport wiecie czemu nie USA bo to mi się należało - no teraz, ale przecież rodzinę bym miała. Bo tak miałam myśleć PASZPORTEM, a ja szkołą i mnie pogięło, ale to przez te lesby i tyle :(

Bo wiecie ja jestem w Polsce wykonczona, ze ja w Auschwitzu jak ten... Janusz Korczak miałam umrzec wiecie w szkole z dziećmi. takie coś. i patrzcie - nie pasuje szkoła JANUSZA KORCZAKA do tej szkoły w Londynie? Pasuje. Do tej szkoły Darwina i patrzcie - taki patron - to chyba dziecko brygidek też było i tak mnie wykończyła dyra w Polsce, że w sumie co... bez sensu wszystko i tyle :( Bo powiedzą - jak ja mogłam myśleć papierami, no ale wiecie mój brat miał ślub no i teraz wiecie ucząc w szkole - cały rok był TYLKO ten ślub. No to co ja miałam robić po TAKIM ślubie. Wy tego nie rozumiecie. Co? Wyjechać? Bo co? Bo zawiściłam bratu ślubu? I siedziałam dalej - i po roku chciałam wyjechać i nie umiałam. Wtedy już chciałam wyjechać w roku 2008 no ale jak? I tyle :( I jeszcze rok uczyłam i rok bezrobocia, jeden bezsens do dziś wiecie i tyle. Także ja się nie dam i tyle :( No ale Janusz Korczak doskonale by pasował tam. I brygidki i bajki i Żydzi i NAUCZYCIELE na poziomie - wszystko... i po cichu szkoła Darwina. Idealnie pasuje. No sami powiedzcie?

Wiecie jeszcze się wracam bo napisałam te posty, ze te lesby z Vluyn dały mi spokój bo wszystko przez to że jak Angliczki wojen nie - to las wyciąc i koniec. i tyle im zostaje. Bo wiecie ja się im nie dam - całe życie spieprzone przez terrorystę do zabicia normalnie , a on za pożar dyscyplinarka bo wszyscy przez niego palą WSZĘDZIE, WSZĘDZIE, a w tym domku też paliły W SYPIALNI i też wszystkie dyscyplinarki tam i do widzenia a o papierosie 10 lat temu miałam wiedzieć JA, trzeba się domagać ZAWSZE żeby były papiery za co. Bo bym wiedziała i normalne życie w Polsce mam a tak? Z lesbami przegrałam - wiecie - URATOWAŁAM ŻYCIE. Takie są. Moja matka już nie. Miała się wynieść z tej szkoły, a ojciec to jest historia JAK CENNY JEST PLEMNIK MĘŻYCZYZNY. Wiecie obecnie patrząc na całe życie moja matka poszłaby po sztuczne zapłodnienie i miałaby uznane dziecko bo poród wtedy miałaby normalny, bez zjawy. Ale taka to była osoba - co jest warty ten facet - tylko plemnik, a jak nie może mieć dzieci? TO ANI TYLE. No i nie do końca miała rację, ale tak se tam myślała, że dziecko powinna wychować MATKA wiecie bo faceci obecnie jest to tylko plemnik i tyle. Czy jej nauczycielka bioli była lesbą to nie wiem, ale przy takim poglądzie na życie nie zwiekowała, a plemnik I MATKA BIOLOGICZNA dziecko jej odebrali. I miałaby 20 lat i by żyła, ale 30 letniej osobie tego nie róbcie i tyle. Za stara już była na takie numery. A ja podobno miałam całkiem dobre życie. No... w wyobraźni i tyle. Zeby nie było, że tego nie napisałam. Ja bym miała normalne życie wiecie, ale tu sie coś stało złego i ja tego nigdy nie zaakceptuję. Jeszcze w dzieciństwie. Bo czemu nie KK. BO LUDZI PALILI NA STOSACH a DZIŚ TO BANDA ZBOKÓW KTÓRYCH NALEŻY WSADZIĆ DO KICIA. Bo czemu oni morderstwa popierają? BO TO ZBOKI SĄ i tyle. Wylizać, wygryźć, wsadzić od tyłu - to są oni. Nawet Rosjanie nie są tak zboczeni jak polscy kler. Zebym ja z mordercami przegrała. BO NIE ZABILI - tak myślą i robią co chcą. Dziekuję bardzo :(