Men Struacja bannum profanum 7 0 Napisano Lipiec 28, 2011 Człowiek dąży do urozmaicania życia. A stałość jest dla niedorajdów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żona-swojego-męża 0 Napisano Lipiec 28, 2011 jeden z głupszych tematów jakie tu widzialam.. gratulacje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 7 0 Napisano Lipiec 28, 2011 No a nie jest tak ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Reganka MacNeil 0 Napisano Lipiec 28, 2011 No to jestem niedorajdą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 7 0 Napisano Lipiec 28, 2011 Prędzej czy później zachce ci się zdrady. Albo jemu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żona-swojego-męża 0 Napisano Lipiec 28, 2011 nie nie jest tak :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żona-swojego-męża 0 Napisano Lipiec 28, 2011 to że ciebie zona zdradziła może nie tlumacz tym że to reguła tylko tym ze albo masz głupia zone albo z ciebie chujowy mąż :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 7 0 Napisano Lipiec 28, 2011 A jak jest ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Reganka MacNeil 0 Napisano Lipiec 28, 2011 Ty, ale jak my jesteśmy razem 6 lat to powinnam mieć już w sumie dwie zdrady za sobą :o a nie mamy ani jednej coś z nami jest nie tak :o ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żona-swojego-męża 0 Napisano Lipiec 28, 2011 hmm moi rodzice sa ze soba juz ponad 30 lat... i nigdy nie bylo zadnej zdrady czy nawet kryzysu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Reganka MacNeil 0 Napisano Lipiec 28, 2011 Moim też niebawem 30 stuknie, teściowie są razem 40 lat :) Są chyba jacyś nienormalni :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 7 0 Napisano Lipiec 28, 2011 Nikt mnie nie zdradził. Prędzej to ja zdradzam . I zawsze z nudów . 6 lat bez zdrady ? To chyba jesteście niedorozwojami i w zwolnionym tempie się zachowujecie . Albo ktoś kogoś nie informuje o czymś... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 7 0 Napisano Lipiec 28, 2011 A poza tym rzadko kiedy mówi się drugiej osobie o zdradzie. Wszystko zawsze jest w porządku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
żona-swojego-męża 0 Napisano Lipiec 28, 2011 aha.. czyli jak to ty zdradzasz...to kawal chuja z ciebie i ja juz nic nie pisze bo nie ma co z takim pustakiem gadac... ciao Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 7 0 Napisano Lipiec 28, 2011 To że zdradzam to od razu pustak muszę być? Wbrew pozorom peezda to nieskomplikowany kształt który szybko się nudzi. Dobrze że są różne kształty . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak masz brazowe wlosy Napisano Lipiec 28, 2011 i dla odmiany od kształtu peezdy podziwiasz kształty penisów i odbytow? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 7 0 Napisano Lipiec 28, 2011 Gorzej z choojami . Jak już nadziejesz się na większego to na mniejszego nie spojrzysz . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 7 0 Napisano Lipiec 28, 2011 Nie interesują mnie penisy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aa czyli wolisz odbyty Napisano Lipiec 28, 2011 zawsze to nie peezda i sie nie nudzi. Ustawiasz sobie przypomnienie w telefonie, żeby równo za 3 lata zainteresowac sie jakims panem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 7 0 Napisano Lipiec 28, 2011 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale ty Men Struacja Napisano Lipiec 28, 2011 z tego co tu cztam pustak jestes TOTALNY. Dosc dlugo zyje na tym swiecie i z roznycmi pustakami sie mialo do czynienia, ale ty jestes miSZczuniu. Nie, nie dziekuj za komplement Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 7 0 Napisano Lipiec 28, 2011 I tak trochę zawyżyłem . Często i po 2 latach rutyna się wkrada i chęć zdrady . Nie korci smak i wygląd innej peezdy/ chooja? Nie uwierzę. Mimo to podziękuję za komplement. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wrednamalpa26 Napisano Lipiec 28, 2011 jestem ze swoim partnerem 12 lat i nie zauważyłam monotonności, więc uważam że to co napisałeś to bzdura Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 7 0 Napisano Lipiec 28, 2011 Przyjmijmy, że jesteś wyjątkiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pani po trzydziestce Napisano Lipiec 28, 2011 Monotonia dotyka ludzi nudnych, leniwych i bez polotu :P Współczuję autorowi :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja tez dołączam Napisano Lipiec 28, 2011 do nie zdradzanych i nie zdradzających, a zapewniam cie, że jest nas duż więcej niż byś chciał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość aa czyli wolisz odbyty Napisano Lipiec 28, 2011 ach tak, jak moglam nie trafic, na szczeście twoja otwarta paszcza i zamkniete oczy tłumaczą Twoje upodobania :D:D PS nawet jesli odczuwam czasem rutyne (5 letni zwiazek) to nie tesknie za innymi narządami płciowymi, ale za tym, aby ktoś o mnie zabiegał, zdobywal, rozmawiał ,zabawiał i takie tam :D ale jestem realistka i wiem, że nie mozna zjesc ciastka i miec ciastko, więc jestem w moim związku szczesliwa. dlaczego niby nie mialabym być? To tak, jakbym miała płakac, że nie jestem milionerką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 7 0 Napisano Lipiec 28, 2011 Zaraz się okaże że nikt nikogo nie zdradza. Czyli jak pisałem , wszystko w porządku . Jak co dzień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja też cie kocham skarbie Napisano Lipiec 28, 2011 żałosny temat :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Men Struacja bannum profanum 7 0 Napisano Lipiec 28, 2011 Do odbyta Oszukujesz się . Zobacz ile jeszcze życia przed tobą . A to dopiero 5 lat. Ale no tak , jesteś szczęśliwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach