Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Angelikaangelika

Wakacje z chlopakiem - problem z mama

Polecane posty

Gość Angelikaangelika

Witam wszystkich, Zacznę od tego ze mam 20 lat prawie, i dalej jestem na utrzymaniu rodziców gdyż studiuje. Chciałam w te wakacje spędzić kilka dni z chłopakiem nad jeziorem, niestety im się to nie podoba i nie chcą mi pozwolić. Dodam ze chłopaka znają juz bardzo długo, jestem z nim juz 4 lata. Co mogę w takiej syt zrobic? Dalej wiercić im dziure w brzuchu, czy dac sobie spokój i póki jestem na ich utrzymaniu stosować sie do nich? Pozdrawiam

Gość ja bym sie zbuntowała
a oni glupio robia zabraniając Ci wakacji z chlopakiem tylko dlatego, że jestes na ich utrzymaniu :o

Gość aaaaaaaaaaaaaa.
Weź gumki, bo napewno włoży Ci kutaska do piczki.

Gość Angelikaangelika
No faktycznie glupio, ale ja jestem taka ze im sie nie postawie. Owszem chcialabym spedzic wakacje z chlopakiem, ale co moge zrobic, a bez pytania tak po prostu boje sie jechac, mimo iz mam troche swoich oszczednosci bo pracowalam w wkacje troche. Boje sie konfliktu z nimi.

Gość rytrt
jestes dziewica?

to dość dziwne.. różne panują zwyczaje w domach i różnych rzeczy wymagają rodzice od swoich dzieci ale dajcie żyć! Zapytaj czy ona była na wakacjach z Twoim tata jak byli w Waszym wieku. Niech ci zaufają-chyba że na to zaufanie nie zasłużyłaś? Na to sama musisz sobie odpowiedzieć. Jestem nieco starsza i o rok dłużej z chłopakiem i powiem szczerze że u mnie wakacje nie stanowią problemu a wręcz rodzice są mi w stanie nawet dołożyć by wypocząć-też pracuje i bez problemu na nie zarobię i podobnie jestem na utrzymaniu ale nie dziwi mnie podejscie Twoich rodziców czy tam mamy bo moi jak tak patrze n innych daja mi pełną swobodę ale ja z kolei tego nie wykorzystuję

Gość NiegrzecznąByć
Nie musisz sie od razu im stawiac ale spokojnie porozmawiac jak dorosly z doroslym. Tak im powiedz. Ze studiujesz i wtedy traktuja cie jak dorosla prawie dwudziestke(bo napewno tak jest) a gdy chcialabys wyjechac to robia z ciebie mala,nic nie wiedzaca o zyciu dziewietnastke. Powiedz cos o zaufaniu w koncu juz jestes dorosla a ze na ich utrzymaniu? No studiujesz wiec innego wyjscia poprostu nie masz, chyba ze chca zebys rzucila szkole ale tego im lepiej nie mow bo moga wpasc w szal. No w kazdym razie zycze ci powodzenia i jednak udanych wakacji z chlopakiem.