Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mrówa11

kupiłam sobie Broun silk epil 7 jestem po pierwszej depilacji

Polecane posty

Gość mrówa11

ale tylko łydek, bo mnie bolało, natomias wieczorem postanowiłam wydepilować całe ciało wraz z okolicami bikini!!! Czy ktoś może mi poradzić jakiś sposób, na to, żeby trochę mniej bolało??:)

Gość mrówa11
łoniaki mam 15 cm...jestem przerażona :o

Gość mrówa11
dziękuję, żę ktoś ty idioto sie pode mnie podszywasz

U mnie się nie dało. Aż się krew pojawiała więc sobie odpuściłam i wróciłam do maszynki elektrycznej.

Gość Pejek
Alkohol dziala genialnie! :) Na pewno bardzej tez depilacja boli przed okresem. Bardzo fajna jest na nakladka masujaca z takimi mini pseudo kolcami - ja na poczatku jej nie uzywalam bo wydawalo mi sie ze bardziej boli i do tego takie nieprzyjemne uczucie jak depilowalam nogi na piszczelach. Ale jak sie mocniej przycisnie to ta nakladka rzeczywiscie dziala i wyrywanie wloskow mniej boli. Nie wiem czy ma sens co powiedzialam ale polecam sprobowac :)

Gość mrówa11
Okej zrobie jak mówicie tylko ze ja mam takie tam wlosy twarde jak z cementu? Moze przesmarowac benzyna i podpalic co myslicie ?

Gość mrówa11
mama mi doradzila, ze jak chce wydepilowac krocze to najlepiej kucnac nad butla gazowa z palnikiem , co o tym myslicie ?

Gość mrówa11
sram do kubka :classic_cool:

Gość mrówa11
taś taś :classic_cool:

Gość to mozeeee ja
podszywy widze dzialaja:D Moje rady-badz twarda, mi nie udalo sie zrobic okolic bikini- bol nieziemski:O:O:O Po depilacji pamietaj o pilingach(aby wloski nie wrastaly)

Gość BSA nie dostaje kosza, on
hehe ja zamówiłam tez depilator, ale inny, dzis ma przyjsc. kup sobie jakis znieczulacz w aptece np, dentosept - jest do paszczy ale nogi tez mozna smarowac. choc dla mnie depilacja nie jest bolesna, taki delikatniutkie uklucia. nawet to lubie :D

Gość to mozeeee ja
z tym ze ja wyrywalam sobie kazdy wlos pesetom,ale musisz byc twarda:) chociaz ja teraz na nowo zapuszczam bobera:)

jest tez taki krem znieczulający w aptekach EMLA, niby na recepte, ale jak dobry bajer puscisz, to sprzedadzą. a tak poza tym w miare uplywu czasu to mniej boli, za kazdym razem wlosy sa slabsze

Gość ja nie dałam rady
robiłam nawet pachy które teraz depiluję bez problemu, ale bikini nie wytrzymałam, kup sobię maść emla i wtedy zrób - ponoć jest do tego najepsza. Mi koleżanka dała lignocainę, zrobiłam sobie z niej opatrunek okluzyjny i potem depilowałam, ale z doświadczenia powiem ci że lepiej chyba to plastrami z woskiem zrobić

mniej boli po prysznicu/kapieli w goracej wodzie

Gość to mozeeee ja
podszywki :D:D:D 🖐️

ja robiłam okłady z kostek lodu na chwilę przed, ból dużżżo mniejszy... a używa ktoś może kremów do depilacji?