Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gekon30

Moja dziewczyna ciągle chwali się swoim bratem.

Polecane posty

Gość gekon30

Witam. mam pewien problem i nie wiem jak go rozwiązać. Znam się z moją obecną dziewczyną już prawie rok. Pol roku temu zauważyłem u niej jakis dziwny "syndrom idola" polegający na tym, że ciągle wspomina o swoim starszym bracie, ktorego widocznie traktuje jak wzor postępowania w życiu zawodowym jak i prywatnym. Często opowiada mi o jego sukcesach. Wszystko co jej we mnie się nie podoba to zaraz przekłada na swojego brata i porowuje mnie do niego. Np. jak nie podoba jej się jak się ubrałem to zaraz podaje mi przyklad swojego brata ze sobie super ciuchy kupuje, albo jak rozmawiamy o pracy ( bo aktualnie nie pracuję) to ona uwaza ze najlepiej jakbym się zainteresowal pracą tam gdzie jej brat bo tam jest fajnie , dobrze zarabiają itp.. Ciagle slyszę o tym jej bracie ze az mi czasami bokiem wylazi.:/ Podoba mi się i chcialbym z nią spędzić moje życie ale teraz zastanawiam się czy jest to jakiś sens. Czy nie będzie mi wypominala rozne rzeczy i przy kazdej okazji przyrównywala mnie do swojego brata? jeśli tak ba być to ja dziękuję za to:(

Gość r k . a d u k
przy seksie też ci tak mówi?

Gość wyuzdanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a ciezko jej o tym powiedziec?

Gość direction to perfection
"syndrom idola" :) lepiej tak, niz zeby Ci stawiala za wzor bylego. a porozmawiac z nia na ten temat powinienes bez dwoch zdan!

Gość gekon30
Nie mowi mi tego z jakimś cieżarem czy zalem ale raczej z jakąs taka dumą i moze i zazdrością. Co do seksu to niewypowiadam się bo pytanie głupkowate.

Gość gekon30
krótko mowiąc czy warto sobie zawracać glowę dziewczyną ktora za swoj wzor życiowy uważa brata. czy to tak zostanie jej juz czy moze się zmieni z chwilą jak ona będzie miala lepiej od niego ze mną.. i przestanie podawac jego przykłady przy kazdej okazji?

Gość direction to perfection
czy to tak zostanie jej juz czy moze się zmieni z chwilą jak ona będzie miala lepiej od niego ze mną a kto to moze wiedziec, gekon? a jesli nawet to co, zamierzasz sie scigac z jej braciszkiem cale zycie? dobrze o niej swiadczy, ze jest z niego dumna, niech go nawet uwaza za ideal faceta, ale niech nie probuje zrobic z Ciebie jego klona, bo to conajmniej dziwne.

Gość lessina
a moim zdaniem Ty masz jakiś kompleks, ze tak starsznie CI to przeszkadza :-O a do tego nie potrafisz być z dziewczyną szczery, czemu nie rozwiązujecie swoich porblemów i problemików rozmową? Dlaczego nei powiesz jej, ze jej brat jest taki a taki i to jego wybór i jego życie, a Ty jestes zupełnie inny, masz inne zycie i nigdy nie będziesz podobny do jej brata :-O

Gość lalkawersalkamalak
a ty nigdy jej z nikim nie porownywales? Nie chciales zeby byla podobna do twojego ideału ?

Gość zalezy czy brat atrakcyjny czy
nie--takie sa kobity:O

Gość gekon30
Bo brat ma większego chujka ode mnie i nie wiem co teraz. :(

Gość ..baranek....
"zalezy czy brat atrakcyjny czy nie--takie sa kobity" Racja..baby są proste jak budowa cepa.:Dalbo jesteś brzydszy od niego.:DJak nie tata to brat dobry;)

Gość a moj facet za ideal
kobiety uwaza swoja siostre wiem co czujesz

Gość moja dziewczyna ,
wypytaj ja kiedy bedzie wstawiona,--jak podoba jej sie z wygladu bedziesz mial zawsze przewalone,baby sa glupie.moze bylo ruchansko a ty nic nie wiesz,sprawdz to.

Gość hjehjehjehjeeee
wiesz co mialam podobnie Moj facet kiedys mial siostre za cud Och monisia to monisia tamto I taka fajna, tak fajnie w zwiazku ma itd itd A potem sie okazalo, ze monisia to jest w zwiazku z zonatym facetem, ktory ja utrzymuje :D Teraz monisia jest dla mojego faceta zwykla idiotka i szmata wstydzi sie jej A wtedy jak byl mlody to mu imponowala bo byla bezczelna i tupeciara i miala kase taka niby ostra dziewczyna byla A zycie ja zweryfikowalo i sie okazalo ze to male zero jest :D niby taka super, a studiow nie dokonczyla, faceta nie ma zadnego, puszcza sie az milo i pozycza kase i nie oddaje m,in wlasnemu bratu i zadaje sie z zonatymi i dzieciatymi Zwykla szmata I ja mu na to oczka otworzylam DOmyslacie sie, ze siostrunia mnie nie lubi ;)

Gość hjehjehjehjeeee
ps tez mialam podejrzenia, ze moze sypiali ze soba (jak ona robila okropne akcje wobec mnie, zachowywalka sie jak zazdrosna kobieta a nie siostra) i nie wiem czy nie przesadzalam z takimi podejrzeniami

Gość suyfdasuyfgf
ja miałam podobnie, tylko mój facet ciągle porównywał mnie do swojej córki, która jest 5 lat młodsza ode mnie. Rozeszliśmy się, poczułam sie wolna jak ptak. Teraz mam super faceta, który z nikim mnie nie porównuje.

Gość z erotyczny...
Na dziale 'erotyczny' sa kolesie co ruchaja sie ze swoja siorka, nick ' Mofos" , i 'chang vel czang' . Pokasowali im nawet topiki tak sie tam wczuwali :D🖐️ Takze wszystko mozliwe :D:D

Gość hjehjehjehjeeee
nie strasz no moj facet normalnie ja traktowal To ona jakas zjebana jest A zreszta dla niej kazdy facet to penis ma obsesje na pukncie seksu To chyab efekt stylu zycia i puszczania sie :D

Gość z erotyczny...
Powaga z tym 'erotyczny' czytalem te topiki i zboczki rzeczywiscie rzneli siorki, za bardzo sie tam wpisywali,takze nie zmyslali.:D:DTen 'Mofos"to w ogole zbuk na maksa byl:D

Gość Seks prorodzinny jest teraz
trendy ;) Angelina Jolie podobno też to robiła z bratem;)

Gość upij ja i wyciagnij z niej inf
.

Gość hjehjehjehjeeee
a fuj z konikiem polnym ? :D to sie da??? :D a tak na powaznie Mja biedna szwagierka peka z zadrosci bo wg niej ja mam za dobrze, skonczylam dobre studia, mam od kilku lat jednego faceta i slub z nim, facet dobrze mnie traktuje, nie tyje i jestem od niej mlodsza ... i powiedzcie mi - gdzie tu moja wina??? co poradze, ze jestem od niej mlodsza W ogole jest pojebana Zazdrosci mi studiow ... i kiedy ja zakuwalam to ona balowala a teraz zazdrosc W kazdej rozmowie mi wypomina, ze mam studia... smieszne to W ogole ona jest smieszna Czasem mam jej ochote cos nagadac Ale ... lepiej z glpim nie zaczynac, bo mi spokoju nie da

Gość Mofos to erotoman
hjehjehjehjeeee => Ona jest napalona na niego albo to jej ideał buahahhhahaa

Gość Mofos to erotoman
Zazdrosna pipa i tyle w temacie.lol

Gość r k . a d u k
rucham chomika

Gość thanksverymacz
> gekon30 podziękuj jej za współpracę i powiesz żeby spierdalała do brata;]

Gość r k . a d u k
dlaczego takie prawiki jak loser, crem, ble ble, fhg ...wierzą że będą mieć dziewczynę. kurwa oni mają prawie po 30 lat i dalej w to wierzą, dlaczego nie mogą pojąć że są ciotami i .. Zjeb IMO i reszta prawików podał na śmietnik.

Gość dzffdzf
r k . a d u k - troche nie na temat..ale czego ty sie spodziewales po starych nieudacznikach , prawikach z kafe-musieli skasowac temata,zreszta to pojeby :D🖐️

Gość ja bym ja olal
mam gekona w domu