Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość b.b.b.b.

Czy warto wchodzic 2 raz do tej samej rzeki?

Polecane posty

Gość ale ale ale ale ale ale ale al
moze sie udac po warunkiem ze gruba krecha odzielicie co było i na nowo bedzie budowac, nie bazujac na poprzedniem, bo choc rzeka ta sama, juz macie jedno rozstanie za soba, w chwilach gorszych to wraca niestety

Gość b.b.b.b.
Empatyczny ta, cenna uwaga, co my byśmy bez Ciebie zrobili .... Max nie wylewa się dziecka z kąpielą. Świat nie jest czarno-biały.

Gość do myszka 1999
nie kumasz ??? ... a tam gucio w tulipanie bzyka sobie na sniadanie... raz tu o raz tam... co ma sie teraz okreslac, wyszaleje sie i wroci a teraz i tu i tam, sprytnie sie ustawil ;)

Gość b.b.b.b.
Empatyczny Dzięki.Od dziś do moich licznych zalet dodaję błyskotliwość, choć przyznaję, że wolałabym bym być po prostu ładna :)

Gość MA-RKA
Ludzie się nie zmieniają. Wczesniej czy pozniej przestają grać tą lepszą osobę i znów są tacy jacy byli. NIE WARTO WRACAĆ DO SIEBIE, raz czy dwa czy pięc razy- NIE! Ja byłam z chłopakiem 6 lat- 3 razy wracalismy do siebie, a za kazdym razem nie wychodziło. Skoro cos spowodowało, ze rozstaliscie się to znaczy, ze nie pasujecie do siebie. A miłość jak każde inne uczucie- niepielęgnowane z czasem wygasa, wiec tesknota i u Ciebie minie.

Gość b.b.b.b.
Ma - rka Hmm.... zdania są podzielone. Wiesz, jestem pewna, ze 3 razu nie będzie, ale drugi.... drugi raz jestem w stanie zaryzykować. Co mam do stracenia? Nic.

Gość MA-RKA
masz do stracenia- czas i uczucia. Wiesz, to Twoje zycie i Twoja decyzja.

Gość b.b.b.b.
Decyzja, jeśli będzie, to bedzie NASZA. Jeśli mam odejść to muszę być pewna, że NA PEWNO nic z tego nie bedzie, a dzisiaj tej pewności nie mam. Dlatego chcę spróbować.

Gość gość
powiem wam, że ja też byłam w związku 3 lata, teraz mieliśmy pół roku przerwy i strasznie żałuje, że go spotkałam ponownie na swojej drodze zycia. Wszystko było ładnie pięknie przez pierwszy tydzień... Później z tygodnia na tydzień coraz mniej spotkan aż w końcu w ostatnim tygodniu wcale się nie widzieliśmy. Mieliśmy wczoraj jednak zaczęło mnie denerwowac ze on wcale czasu dla mnie nie ma i mowie albo w jedna albo w druga strone. Powiedzialam mu wczoraj, ze tak nie bedzie i miedzy nami koniec bo jak by mu zalezalo to juz dawno u mnie by był, a on na to: " ok to pa" Po chwili patrze a on udostepnia zdjecia z dyskoteki na ktorej byl w tamtym tygodniu. A co najlpesze jest to, ze caly czas ze soba rozmawialismy, pisalismy i ona mi powtarzal ze mnie kocha - nabralam pewnosci ze mnie oszukiwal. JAK MOZNA MOWIC ZE SIE KOCHA I PO TYGODNIU ZRYWAC. WEZCIE MI TO WYJASNIJCIE !?

Gość gość
ludzie sie zmieniają,a jak nie,to znaczy ze z tą osobą coś jest nie tak,życie uczy pokory,nowe sytuacje pozwalają nauczyć się czegoś nowego,ale to nie następuje w ciągu roku,tylko zmieniamy się latami, a czy wchodzić czy nie wchodzić,to kazdego suwerenna decyzja,rzeka nazywa się tak samo,ale woda ciągle płynie,brzeg się zmienia...pewnie trzeba ocenić na ile jest to realne,czy nastąpily w po obu stronach zmiany,czy oboje chcą pracowac nad związkiem,nowym związkiem,bo przecież to nie będzie ciąg dalszy,jak ludzie sa ogarnięci i rozumni to ma to sznasę,muszą wiedzieć czego chcą,

Gość gość
Ja byłam z chłopakiem około 1,5 i się rozstaliśmy bo nie mieliśmy dla siebie czasu i ja nie byłam gotowa na poważny związek, przez dwa lata po tym się przyjaźniliśmy a teraz znowu jesteśmy razem i ja tego na pewno nie będę żałować, że weszłam dwa razy do tej samej rzeki.

Gość gość
Moim zdaniem najlepszym specjalistą od wróżb i horoskopów jest wróżbita Paulus (wrozbitapaulus.pl) kilkukrotnie korzystałam z jego uslug i za każdym razem wszystko się sprawdzało.