Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonim8989

Dziewictwo-wstyd czy duma

Polecane posty

Gość anonim8989
jak wspominałam jestem nieśmiała nie tak jak co niektóre pragnące jakiegoś ogromnego czarnego penisa w sobie to takie obleśne

Gość anonim8989
napisze jak gg mi się włączy bo niechce mi się coś załączyć Oczywiście że mnie pociągali ale wolę poczekać na księcia który nigdy nie przyjdzie ale kit z tym

Gość anonim8989
no nie wiem czyn napiszę :) brzuszek mnie boli

Gość anonim8989
ktos inny pisze pod moim pseudonimem

Gość anonim8989
należę do ludzi o prawicowych przekonaniach tylko i wyłącznie kościół pozniej przyjemności, nigdy nie opuszczam się w naukach kościoła katolickiego - takie mam zasady

Gość anonim8989
Mam takie fantazje zeby mnie stado muzynow z plemienia tutsi wyjebalo posrod pasacych sie krow 🖐️ czy to normalne ?

Gość takajednaolkaxyz
bo z prawiczkiem to ona sie tylko namęczy! gówno potrafią i potem dziewczyny przechodzą męczarnie i podchodzą kilka razy! doświadczony, który oczywiście będzie ją kochał zrobi to raz a porządnie, a później będzie już tylko lepiej. no chyba że trafi jej się niestety prawiczek to trudno, milość nie wybiera. na pierwszy raz lepsi są doświadczeni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

anonim8989 należę do ludzi o prawicowych przekonaniach tylko i wyłącznie kościół pozniej przyjemności, nigdy nie opuszczam się w naukach kościoła katolickiego - takie mam zasady oki.. twoje poglady... masz prawo.. wg mnie to jakies dziwne zeby się samemu chamować i swoje potrzeby w imie religii ...

Gość anonim8989
nie znoszę lekwaków, sądze ze nie potrafią zdrowo patrzeć na prosty świat bez skazy dla mnei model rodziny to kobieta i mężczyzna po ślubie, a nie jakieś dziwne związki MM KK, jestem zakochana w poglądach czysto prawicowych i moj wybranek też musi !

Gość dziewica rowniez
ja tez jestem dziewica i mam 21lat, ostatnio mialam taka rozmowe z kolezanka ktora jest rok ode mnie starsza i mowi ze zazdrosci mi ze jestem dziewica, ze nie warto przezyc tego z pierwszym lepszym tylko poczekac na tego jedynego;-)

Gość Dyskutant
Kiedyś kto mądry powiedział, żeby postępować zawsze zgodnie z własnym sumieniem, bo nawet podając biednemu chleb z wymuszonym uśmiechem i niechęcią w sercu, grzeszymy. Nie kieruj się nigdy radami innych w tak osobistych sprawach jak utrata dziewictwa, bo osoba, która cię na to namówi, nie weźmie na siebie potem twoich wyrzutów sumienia - jest to niemożliwe.