Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalala:)

Dieta Kopenhaska ! , jak wam idzie ?:) dziś jest moj 4 dzien !

Polecane posty

Dziś jest mój 4 dzien , własnie troche zaspałam bo powinnam wypić kawe o 9 ale wypilam przed 11 ;) , jak narazie trzymam się lecz czasami mam bole głowy , czy tez tak macie ? , a i np nie jem wszystkich skladników co jest podane w diecie , bo np nie mam na to ochoty np na pomidora... ale chyba mozna tak no nie ;>?

Gość No bo jak
A ile ważysz i czy schudłaś?

Wazyłam 59 , dziś ważę 56 a wzrost mam 69

Gość *liliann
Jesz jeszcze mniej niż ta cała Kopenhaska zaleca? To nie zdziw się jak nie dotrwasz do końca.

Nie jest tak że jem duzo mniej , lecz czasem nie mam ochoty jesć ... bo w sumie w tej diecie tak juz sie zbytnio nie chce jesc...bo jestem zapchana woda... no i kawa poranna . A ty jak tez jestes na tej diecie?

Gość No bo jak
Ja przed chwilą założyłam inny topik.Szukam jakiejś diety.

Gość *liliann
Ja nie jestem na tym :) Nawet jak nie masz ochoty jeść to jedz, żeby nie spowolnić metabolizmu.

aha, ja byłam juz na białkowej diecie... lecz to była dla mnie masakra :D nie dla mnie taka dieta...bo zbytnio białka nie lubie , ale przeszlam na ta bo mam kolezanke ktora strasznie duzo schudła dzieki tej diecie... i trzyma sie nadal... wiec mam motywacje ;)

Bo chyba na tej diecie mozna czymś zastapic nie ktore skladniki ? ;)

Gość No bo jak
Ja raz ją stosowałam ale krótko.Zamiast szpinaku gotowałam sobie brokuły a w zamian za befsztyk pierś z kurczaka.

Ja tez gotuje sobie pierś z kurczaka , a wlasnie dzis przeraża mnie na obiad kubek twarozku ... czyli normalnie moge go pomieszac z jogurtem naturalnym ?

Gość No bo jak
Myślę że tak.Ja mieszałam i dodawałam trochę szczypiorku lub cebulki.Sól i pieprz. Utrzymałam się 6 dni na niej potem coś przez 2 dni wypadło że nie było jak kontynuować i skończyłam. A może i teraz ją zastosuję.Chociaż znalazłam fajną http://www.w-spodnicy.pl/Tekst/Fitness/525464,1,Dieta-owocowa-jak-schudnac-3-kg-w-5-dni.html. Tylko oczywiście jak chcesz zajrzeć usuń spację

coś nie chce mi sie wyswietlić strona...ale znajde ja na necie;)

Gość sandrix
ja jestem 5 dzien na tej diecie ale wydaje mi sie ze nie chudne no moze 1kg nie wiecej;/ ale np zamiast gotowac sobie piers robie ja w piekarniku juz nie wiem dlaczego.. i cholernie boli mnie glowa a Wy chudniecie normalnie?