Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak tylko zapytałem

Czy tylko ja mam tak?

Polecane posty

Gość tak tylko zapytałem

Mam wyjątkowe szczęście do bardzo osobliwych dziewczyn w listopadzie tamtego roku poznałem dziewczynę na czacie, bardzo fajnie się rozmawiało, czarowała mi, że jestem taki wyjątkowy i w ogóle, na początku nowego roku zerwała ze mną kontakt tak po prostu bez żadnego powodu, później się odezwała, przepraszała, zapewniała, że wie, że źle zrobiła, no dobrze wybaczyłem. Było nasze pierwsze spotkanie później znowu rozmowy i ta sama historia z dnia na dzień przestała się odzywać, bolało ale darowałem sobie, później znowu się odezwała, chyba z tydzień rozmawialiśmy a potem znowu, ale tym razem to w ogóle nie bolało, olałem. W tym roku w marcu poznałem na czacie kolejną dziewczynę, bardzo fajnie nam się ze sobą rozmawiało, po tygodniu nastąpiło pierwsze spotkanie, i tak się zaczęliśmy spotykać, najpierw co jakiś czas a później to już bardzo często, a do tego codzienne rozmowy na gg, było super, po dwóch miesiącach takiej znajomości zostaliśmy parą, zapewniała mnie, że bardzo jej na mnie zależy i jestem dla niej najważniejszy. Ale ta sielanka trwała tylko dwa miesiące, pojechałem do niej do domu na weekend aby ją odwiedzić(ponieważ teraz wróciła na wakacje do domu, studiuje tylko w mojej miejscowości) i poznać jej matkę, niby było wszystko w porządku, a jak wróciłem do domu to na gg napisała mi, że to koniec, bo niby w końcu zrozumiała, że tak naprawdę nic do mnie czuje, i jeszcze na do widzenia napisała mi abym spojrzał w lustro i będę wiedział dlaczego zerwała tylko jeżeli jej się nie podobałem to po co się spotykała, przytulała, całowała i wyznawała takie uczucia?? Czy ja mam po prostu szczęście do takich niestabilnych emocjonalnie osób? Wiem, że to bardzo długie i pewnie nikomu nie będzie się chciało tego czytać, ale chciałem się wygadać

Gość kochnka policjanta
ile masz lat?????

Bo z babami tak jest.Szukają rozrywki i księcia z bajki. Nie przejmuj się i bierz na luz:)

Gość do kochanki policjanta
Czy ten twoj kochanek pracuje w krakowie?

Gość refforma_..
no koorwa to tez juz bylo palancie