Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktoś ktosiowy

puder neutrogena...uzywał ktoś? do skóry trądzikowej?

Polecane posty

Gość ktoś ktosiowy

jw....puder ten jest bardzo gęsty i sama nie wiem co o nim myśleć...;/

Gość Monica H.
Witam. Nie polecalabym tego produktu. Jest zbyt gesty. Poza tym jak wyglada twoj tradzik? Czy masz duzo wypryskow czy raczej lagodny stan?

Gość ktoś ktosiowy
wyprysków dużo nie mam...ale mnóstwo podskórnych grudek z którymi walczę już rok i wciąż jestem na straconej pozycji. Pudru muszę jednak używać bo mam troszkę takich zaczerwień gdzie nie gdzie. A poza tym moja skóra jest świecąca....;/;/

Gość ktoś ktosiowy
może ktoś jeszcze?

Gość Monica H.
Siegnij po podklady z Revlon. Jesli skora ci sie blyszczy, to to jest strzal w dziesiatke. Uwierz mi, nie bedziesz musiala przecierac twarzy przez dobre kilka godzin. Niestety, podklady sa troche "ciezkie". Dlatego upewnij sie, ze wieczorem dokladnie zmyjesz go plynem do demakijazu. Nie myj woda i mydlem! Kup sobie tez korektor antybakteryjny, firma Yves Rocher ma kilka dobrych zestawow. Omijaj z daleka podklady typu AA antybakteryjny, Ziaja itp. Tylko zapchaja ci pory, a skora i tak sie swieci. A przede wszystkim ogranicz jednak stosowanie podkladow do minimum, np. tylko gdy wychodzisz, a w domu zaraz zmywaj. Dopoki nie wyleczysz zaskorniakow kompletnie. Podklady jednak nawet najlepsze, nie sluza tradzikowej cerze :)