Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

swiergotek

cos na rozgrzanie... pobudzenie wyobrazni

Polecane posty

kucam przed Toba oblizuje delikatnie szparke alez slodka mmmmmmmmmmm wsuwam jezyczek glebiej mmmmm

taaaaakkkk... nie przestawaj..... tzrymam cie z awlosy i glosno jecze... chce wiecej glebiej szybciej... uwielbiam to.... odwdziecze sie....

zaczynam rytmicznie poruszac plcem w muszelce teraz juz dwoma iochchcchchchch alez zaoppach cudny

czuje cie dokladnie.... cudnie to robisz.... orgazm przychodzi falami... wypreza moja cialo... zabiera oddech...

chce zaglebis sie w Tobie moim kutaskiem chce p[oczuc Twoja gorac chce zebys zaciskala sie na nim

o ja nie moge..... zaraz mnie adrenalina rozsadzi... jestes boski w tej wizji... idealny.... wejdz we mnie... nie szczuj dluzej bo nie wytzymam.. wejdz... gleboko, mocno

wtem wbijam go mocno az po jajka ochhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh alez goraca jestes zaczynam powoli posuwac Cie

mocniej.... czas czulosci skonczyl sie po moim orgazmie..... teraz ty jestes wazny... czuje jak moje posladki obijaja sie o twoje biodra.. pochylasz sie i sciskasz moje piersi... prawie do bolu

jak sobie zyczysz... teraz ja ciebie popycham na stol.. opierasz sie o niego a ja klecze naga przed toba... biore go do ust... delikatnie... bawie sie... lize go... zataczam kola jezykiem...

zaczynam go obciagac... mocno stanowczo gleboko... wypelniam sie nim... zaczynam przyspieszac..... i zwalniam by ssac... by poczuc choc krople....

aaaaaaaaaaachhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ale masz jedwabiste usta Ty jestes poprostu zabojcza pragne Cie slonko

jedna reka pracuje, pomagam.. zaciskam zsuwam.... druga wbijam swe paznokcie w twoje plecy... czuje ze do ciebie naleze... robie co karzesz..

Gość James Anderson
Cześć kochani ;) nie wygodniej jest już zasnąć?:p

chce cie poczuc.... jestem gotowa..... czuje twoja sperme... polykam ja.... slysze jak oddychasz....jestes mokry od poty... masz napiete mięsnie... podnosisz mnie....

moje usta sa twoje... caluj mnie.... przywieramy do siebie.. cali spoceni... zaspokojeni... jednak wciaz glodni... siebie.... patrzysz mi w oczy i odchylasz wlosy z twarzy.... lizesz po uchu..

wierze... i troche mi cie szkoda.... dla mnie taka zorywka to nowosc ale juz wiem ze ty jestes w tym dobry... pasowalo mi to co pisales... idealnie... jakby to byla moja wizja... zonka ma z toba dobrze :)