Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hgjjkhiu

To dobrze ze coraz wiecej kobiet ma odwage mowic o braku instynktu macierzynskie

Polecane posty

Gość hgjjkhiu

swiat zmienia sie na lepsze...A co najwazniejsze, coraz wiecej kobiet ma odwage przyznac sie do depresji poporodowej i braku fajerwerkow i ogromnych pokladow milosci , jakimi sa karmione przez dzieciate kolezanki

Gość anxhjdbeduiwefe
o juz jakies gimgowno zlazlo z lozka na pewno tylko po to zeby swoj ryj nakarmic i poszczekac

Gość co ma wspólnego
instynkt macierzyński z depresją poporodową?

Gość hgjjkhiu
a czy ja pisze ze ma to cos wspolnego? poruszylam 2 rozne tematy

Gość jhsadbhsafdsfsdf
mam takie samo zdanie co autorka

Gość jhsadbhsafdsfsdf
przynajmniej kobiety dowiedza sie ze to bujda z ta cala nieskonczona miloscia do dziecka. albo jak ktoras nigdy nie lubila dzieci i sie jej wmawia ze swoje to co innego, a po porodzie okazuje sie ze taka swieza mama jest niesczesliwa

Gość hgjjkhiu
albo jak ktoras nigdy nie lubila dzieci i sie jej wmawia ze swoje to co innego, a po porodzie okazuje sie ze taka swieza mama jest niesczesliwa oooo to jest najgorsze co moga najblizsi zrobic

Gość och play play play
ja nie mam instynktu, na mysl o dziecku truchleje ze strachu, boje sie nieprzespanych nocy, pieluch, tego ze po poracy bede musiala sie nim zajac samiast soba i moim mezem. Chramole!

Gość kobiety dowiedzą się
jak się już kobietami staną a dzieci niech nie piszą o rzeczach o których nie mają najmniejszego pojęcia

Gość biedne chramolące dziecko
nie zatruwaj sobie główki sprawami dla dorosłych

Gość ghkghkghk
Turk Kizi 33 ciekawe co sie stanie jak mezowi sie odwidzi i przestanie taki stan rzeczy akceptowac...?

Ja przyznaje się bez bicia, że nie mam instynktu macierzyńskiego i nie chcę mieć dzieci. Mój maż o tym wie, nie ma także jakiegoś wielkiego parcia na dziecko ale też jakby mi się kiedyś jeszcze odmieniło nie robiłby mi problemów z planowaniem dziecka. Na dzień dzisiejszy chyba jestem za bardzo wygodna na dziecko. Chcę żyć dla siebie i męża i nie chcę mieć dodatkowego problemu na głowie a dziecko na dzień dzisiejszy traktowałabym jako problem a nie pociechę.

moj chlop tez nie chce dzieci, chcemy zyc dla siebie, podrozowac. nie kazdy jest zerem zeby tylko w bachorach widziec swoja wartosc.

Gość do Turk Kizi 33
rozumiem, że nie masz dzieci, nie lubisz dzieci rozumiem, że mąż to akceptuje nie rozumiem dlaczego twierdzisz, że nie będziesz miała przecież już zaczynają przeszczepy macicy więcej wiary

Gość fifinka
Martva- idź powiedz swojej matce, że jest zerem. ;-)

Gość do Daisyy
szacunek za normalną wypowiedź reszta jest do dupy żenada