Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wytzryamammmmmmmmmmmmmmmm

ból pod piersiami , w plecach na wysokości łopatek

Polecane posty

witam czy któraś z was miała w/w dolegliwości? niemal od początku ciąży czuje kłucie, pieczenie pod piersiami... na poczatku dgy ból był tylko z lewej strony myślałam, że to serce,ale okazuje się że musiałabym mieć serca pod obiema piersiami... co to może być?

upppppppppppppppppppppp

nikt tak nie miał???

Gość ja tez popijalam , moze nie
ja tak mam od czasu do czasu.Mialam przed ciaza , w trakcie , po ciazy . Byc moze masz wrzody na zoladku lub reflus zoladkowy. Tresc pokarmowa sie cofa do przelyku i robi sie rana , bo to kwasne . A w ciazy czest sa zgagi , ktore tez sa spowodowane cofaniem tresci . Sprobuj pic codziennie siemie lniane odtluszczone , zmielone . Zalewaj goraca woda .Zdrowe i bezpieczne w ciazy . Sprobuj , moze ci pomoze . b

Gość ja tez popijalam , moze nie
mi po siemie pomagalo

to nie od żołądka tego jestem pewna... wiem czym jest refluks jak sie objawia itp to sa kłucia i pieczenie po bokach centralnie pod piersiami ;/ jak bóle serca :(

pewnie masz ucisk mnie tak boli podobnie od 7mc ale to jest raczej klucie i pieczenie pod prawym zebrem i bol miedzy lopatkami + zgaga!!!! co mi pomaga? soda oczyszczona,rennie,manti itp i lezenie na boku

no wlasnie klucie i pieczenie ale nie takie jak poparzenie tylko takie dziwne pieczenie pyatalam gina i powiedzial ze tak bedzie :O

u mnie leżenie na boku tylko nasila ból ;///////

Mam tak samo, Po prawej stronie z przodu mam wrażenie jakbym miała złamane żebro, ale wiem że to od kopniaków, możliwe że będzie się szykował ucisk na wątrobę (moja mama z tego powodu przeleżała pół ciąży), na plecach pod łopatką zaczyna się jazda jak siedze dłużej niż 15 min.