Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GFSDArtyk

Nie na widze kobiet co odbijają facetów innym kobietą.

Polecane posty

Gość GFSDArtyk

Dal mnie to zwykłe kurwy i szmaty!!

Gość kaskadaaa
ja też tak myślę

Gość tez tak mysle
ale znam taką jedną z tego forum co się rzuca zachłannie na każdego kto ma ptaka w spodniach i nie zastanawia się czy żonaty czy wolny. Okropne to.

Gość cholera jasna!
nienawidzę kobiet co odbijają facetów innym kobietom!!!

Gość mamusieńka..
facet jak to facet za cipką wszędzie poleci ale jak widzę traka babę to mnie rozpierdala i mogłabym wychlastać ją po twarzy!

Gość ghdoikns
wystarczy być strakcyjną dla swojego faceta to nie pujdzie na inne :) proste nie wiem czego chcą baby które niedbają o siebie ciągle monotonny tryb życia zero zmian i co chcecie by faceci byli z wami ?śmieszne zacznijcie zmian dokunjcie róznych fantazji erotycznych ..zmian w wyglądzie ubrania itp.jeżeli jesteście atrakcyjne dla facetów nigdy was nei zostawią

Gość GFSDArtyk
Strach chłopa samego gdziekolwiek puścić bo jakaś pijawka się przyssie to koniec.

Gość tez tak mysle
Ale wiesz, jak przyjeżdża taka jedna i ci się rzuca mężowi na szyje widząc go 2 raz w życiu i go zaczyna całować niby przyjacielsko to po prostu stajesz jak kamień i nie wiesz co powiedzieć.

Gość beautwe
A ja uważam, że bez powodu się nic nie dzieje. Przecież skoro coś się ma na rzeczy, jakaś kobieta czuje, że może zakręcić się przy takim zajętym facecie i on się nią zainteresuje, to oznacza, że coś się w jego małżeństwie nie układa , bo facet, co jest szczęśliwy nie połasi się na oferty jakiejś babki. Czasem życie różnie się układa, małżeństwo się knoci i okazuje się, że ktoś inny jest nam pisany. Nie można wszystkich babek tego typu wkładać do jednego wora, że szmaty i rozbijają małżeństwa.

Gość ghdoikns
a co najlepsze facetowi zalezy na sexie dobrym też a jak słyszy głowa mnei boli nei chce mi sie noto sory sama bym poszła na innego ;/

Gość GFSDArtyk
Endlessly słownik mi złe poprawił oczywiście miało być nienawiedzę

Gość ghdoikns
same baby sobie to stwarzają ! niesa atrakcyjne i co zazdroszczą tym co są zróbcie coś w waszym życiu ! zazdroscicie laską które sie zajebiscie ubierają? sami zacznijcie to facet was doceni!

Gość tez tak mysle
Ja tam nie musialam zabijac. Moj mąż wyjątkowo nie byl zainteresowany, szczególnie, ze już wcześniej mielismy podejrzenia co to za jedna.

chodzi o to po co się takie zdziry do żonatych gości dostawiają.Chyba że gościu sam chce i szuka takiej to co innego.Ja jestem mega zazdrosna i laska by mnie zapamietała

Gość GFSDArtyk
Bella_ Na szczęście nie:) Ale jak byliśmy w sobotę na imprezie to kręciła się obok niego taka dziunia i dobrze wiedziała że to mój mąż. On ją zbywał ale ona była naprawdę nachalna.

Gość to jeszcze ci nie poprawił na
kobietOM, a nie kobietą :) Analfabetko

Gość GFSDArtyk
ghdoikns coraz mniej juz takich kobiet co są zaniedbane, odmawiają sexu itp. A nawet jak się nie układa to może to być chwilowy kryzys a taka kurwa popsuje wszystko na amen. A tak w ogóle to kobieta jak wie że chłop żonaty to czy to małżeństwo jest udane czy nie do powinna zostawić go w spokoju!!!! Jak go kocha to niech czeka w celibacie do rozwodu!!!!! Takie moje zdanie

Gość fiua
Co tam się przejmować, trzeba znać swoją wartość - mnie tam nie przeraża jakaś dziunia, co się kręci,bo wiem, ze dla mego męza ja jestem lepsze od niej ! Zresztą zawsze można zgrabnie wtrącić się w takowe zaloty, wchodząc w sam środek tego cyrku i coś mówiąc, zagadując.

Gość mmkiii
28.07.2011] 13:59 [zgłoś do usunięcia]to jeszcze ci nie poprawił na kobietOM, a nie kobietą Analfabetko -> powiedziala amatorka cudzych mezow :-P

Gość GFSDArtyk
to jeszcze ci nie poprawił na Sorki ale jestem analfabetką:)

Gość do ghdoikns
uważasz ze wszytko w życiu kręci się wokół wyglądu? i tylko kobiety które o siebie nie dbają są zdradzane? bzdury gadasz i mało życie znasz.

Gość fiua
Piękne i zadbane kobiety też są zdradzane, wygląd to nie wszystko. To.że jesteś zadbana i nosisz seksowną bieliznę nie daje Ci gwarancji,że mąż Ciebie nie zdradzi.

Gość ghdoikns
małożycia to ty znasz jeżeli facetowi zalezy na tobie nigdy cie neizdradzi nawet jak jakaś dizunia ci do niego podejdzie...trza umieć zakręcić swojego meża tak by nie chciało mu sie zdradzać proste a wy mało życia znacie...myślicie że facet który ma zajebiscie w związku pujdzie na bok śmieszne jesteście taki facet ni epozwoli by jego zwiazek został zniszczony

Gość GFSDArtyk
ghdoikns oj chyba sama jesteś jedną z tych kurw

Gość ghdoikns
jem własne gówno i w dodatku smaruję się nim mniam chce ktoś?