Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GFSDArtyk

Nie na widze kobiet co odbijają facetów innym kobietą.

Polecane posty

Gość ghdoikns
ta kurwą moze jetses ty ja mam wspaniałe małżeństwo i dzieci i maż nigdy by o zdradzie nie pomyślał zawsze jak chce czegos nowego mi mówi i i tam jedziemy czy cokolwiek robimy...mói mi co go kręci jaka jest moda itp... jesteśmy zajebistym małżeństwem nigdy sie nei kłucimy bo nei mamy o co ...ani ja nie mam zamiaru isć na lewo ani on......

Gość ghdoikns
a ty podszywie zdupcaj... pozatym widze że jestescie mało ambitne dla swoich facetów ze was zdradzaja to przykre ze to robią..poprostu powinnieście postarać sie zrobiźć tak by wasi faceci nei chcieli tego robić mój nawet czasami chodzi na dyski z kumplami akurat kumpela te zbyła na tej imprezie i go widziała on jej nie znam jakaś dziunia podezła do niego a on jej powiedział ze jest szmatąi ma spierdalać że jest chyba ślepa bo on ma obrączke i nei ma zamiaru niszczyć sobie zycia pzrez jakąs lafirynde jak ja to usłyszałam od kumpeli byłam w szoku i teraz mam pełne zaufanie do niego az n amiesiac idzie osbie n aimpreze i co z tego neich sie wyszaleje ja niechodze bo nie lubie...pozatym nie chce zostwiać małej nigdzie n atki długi czas zabardzo jestem do nej przywiazana

Gość GFSDArtyk
Znam kilka cudownych małżeństw po rozwodzie... Ale daj ci Boże

Gość ungyyuyuhyuh
ghdoinks-więc jesteś naiwna. Niestety faceci to kurwiarze ,którzy zdradzą nawet jak mają zajebiście w związku ,dlatego że zachowują się jak zwierzęta i nie są przystosowani do monogamii,a więc szukają kogoś jeszcze do seksu.

Facet jak ma zdradzić to i tak zdradzi, żebyśmy niewiadomo co robiły. I wcale Mu do tego nie będzie potrzebna kobieta, która się ugania za cudzymi mężami. I wcale bym takiej kobiety nie znienawidziła tylko była wdzięczna, że mi oczy otworzyła a znienawidziłabym Jego. Bo po co mi taki dziad? Ps. kobiety też zdradzają.

Gość ungyyuyuhyuh
endlessy dziękuje za powtórzenie tego co napisałam

Gość ghdoikns
a ja znam kobiety które są zwietrzętami wieć mozna sie wadzić kto jest gorszy czy facet czy kobieta

Gość ungyyuyuhyuh
no tak typowy argument pewnie jestes facetem bo tylko faceci w zdradzie nie widzą nic złego i usprawiedliwiają się na milion powodów.

Gość GFSDArtyk
takie kobiety są wredne, albo ewidentnie głupia, ze wiążą się z żonatym mężczyzną, nie wspomnę o szacunku do samego siebie, honorze i AMBICJI, ktora to cecha jest niby najważniejsza u kobiet.

Gość jakby moja kobieta pisała
"kobietĄ" w 3 przypadku l. mn. oraz "nie na widzę" to dałbym się czym prędzej odbić innej :)