Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poniżonaIIIrzucona

znów mnie wykorzystano

Polecane posty

Gość poniżonaIIIrzucona

Jestem urodzona ofiarą... mąż nie zwraca na mnie uwagi... kochanek mnie wykorzystał i olał. Nic mi nie wychodzi, jestem niczym. Jestem brzydka i gwałtownie tyję. Czy można być urodzoną ofiarą, na której wszyscy jeżdżą? To teraz możecie po mnie jechać.

Gość kkkkkaaaaaaaaaaaafka
zastanów się dlaczego mąż nie zwraca na CIebie uwagi i zmień to

Gość poniżonaIIIrzucona
mąż nie zwraca na mnie uwagi bo jest ze mną już 18 lat, Nawet go rozumiem - znudziłam mu się a to ze los tak chciał to mi się wydaje niesprawiedliwe, ale raczej nie wierzę w zrządzenia losu Tylko nie umiem sie wyrwac z tego pasma niepowodzeń

Gość ostatni prawdziwy mężczyzna
TA kurwa kochanek wykorzystał. a kto mu obciągal? stara i głupia suko. tylko was ruchac

Gość poniżonaIIIrzucona
niestety, jak bym była niedostępna, to żaden prawdziwy mężczyzna, nawet ten OSTATNI, nie zwróciłby na mnie najmniejszej uwagi... :(

Gość poniżonaIIIrzucona
no i zgadzam się że jestem starą i głupią suką. nie ma dla mnie ratunku

Gość syrenejczyk.
tak to jest jak sie daje dupy na kilka batow

Gość poniżonaIIIrzucona
jak to kilka? chłop nie zainteresowany, a kochanek miał JEDNEGO kutasa

Gość syrenejczyk.
trwa sezon ogorkowy

@Poniżona Sama się krytykujesz, poniżasz, uważasz że jesteś nudna, rozumiesz męża że mu się znudziłaś. Powiedz, jeśli ktoś tak o sobie myśli, to dla mnie nie lubi siebie samego. Czy Ty widzisz w sobie jakieś zalety ? Odpowiem Ci - na pewno jakieś, każdy ma jakieś zalety (wady też). Tylko Ty sobie wmawiasz, ze jesteś tylko zlepkiem wad. Ponieważ tak myślisz, to tak się zachowujesz, wiec ludzi Cię ignorują, poniżają, wykorzystują. To nie jest tak, że "świat jest przeciwko mnie"- człowiek sam sobie tak organizuje świat jak o sobie myśli. Polecam wizytę u specjalisty. Jak dobrze wybierzesz - pomoże. Pozdrawiam

Gość Jacku Jacku
chyba się w tobie zakochałam :D :D :D

Gość poniżonaIIIrzucona
dzięki Jacku, coś w tym musi być

Gość poruszona_i_wstrząśnięta
nie robić z siebie ofiary

@Jacku Jacku To niemożliwe, nie znasz mnie. @poniżonaIIIrzucona Ktoś Cie wpisał w rolę ofiary, grasz tą rolę. Grasz tak długo że już zrosłaś się z nią "Jestem ofiarą". Poszukuj i wzmacniaj swoje dobre strony. Jeśli masz kłopot, poproś kogoś bliskiego i życzliwego w ich znalezieniu. Poniżanie samego siebie i dołowanie się wpędzi Cię w jeszcze większe problemy.

Gość buhahahahaaaaaaaaaaaaa
a ty nie puszczaj pierdow tylko pisz

zawsze szczery dlaczego zmieniłeś nick na empatyczny? do Autorki -ja mam masę kompleksów,choć nieraz wyolbrzymionych ,a nawet wydumanych.Musisz znaleźć życzliwe osoby i z nimi przebywać ,z tymi co Cię lubię i wzmocnią Twoje poczucie wartości,przelotny romans działa na chwilę ,to nei sposób. Pozdrawiam Cię.

Gość abc nie ujawnie sie
skoro udało ci się miec i męża i kochanka to nie możesz być aż takim paszczurem :)

no właśnie -widzisz -skoro miałaś dwóch faceów ,nie jest tak źle (żartobliwie mówiąc);-) głowa do góry i wzmacniaj poczucie własnej wartości ;-)

Do Jacka- Kogut mądrala tak piał wniebogłosy, stojąc na płocie o słońcu coś głosił. Ko-ko tak kurki proszą mów prościej. Lecz on zrozumiał, że piać ma ciut głośniej.(...) Kogut się zmęczył i zachrypł od krzyku, coś go szczypało, coś gryzło w przełyku. Kokoszki dumne z nauczyciela, jedna przez drugą, lek mu dobiera.

@AMELIA_ Fajny wierszyk. Wesoły i z morałem. A jaki morał dla mnie ? - piszę za skomplikowanie - wymądrzam się za bardzo - szukam poklasku u kobiet - ???

Nie dość, że głupia i tłusta to jeszcze dziwka. I czego taka oczekuje od życia? :o

Dziewczyno, masz depresję. Trzeba zacząć to leczyć...

Gość poniżonaIIIrzucona
Kaliban - dzieki za słowa prawdy, zaczęłam kuracje odchudzającą, hehehe czyli jak zmądrzeję (a chyba już się nie dam nikomu zauroczyć) i schudnę i przestanę dawać nawet mężowi(bo po co sie narzucac jak on nie chce) to mogę już czegoś oczekiwać od życia???

Gość hardcore_forEver
Jak nie będziesz dawać nikomu to też niczego nie oczekuj. To jest niestety jeden z życiowych paradoksów.

Gość aleczyjestsens
znów ten durny tarot, a już wydawało się ze spokój