Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poniżonaIIIrzucona

znów mnie wykorzystano

Polecane posty

Gość hbhjbg
no tak, urozona ofiara ktora ma meza i nawet kochanka dziewczyno, ty masz kompleks nizszosci i tyle

Gość poniżonaIIIrzucona
no bo się okazało, że kochankowi też się znudziłam... nikogo nie mogę zatrzymać na dłużej, a wydawało mi się, że mam niebanalną osobowość. A tu tylko chodzi o jedna część ciała... no może o druga też. I nic więcej.

Gość hbhjbg
poniżona, to nie dlatego ze akurat z TOBĄ cos nie tak, tak po rpostu bardzo czesto JEST i nawet nie wiesz, ile osob ma podobnie

Gość do porzuconej
No niestety tak jest ,że mężczyzni albo lubią kobiety do pewnego momentu, albo lubią takie które umieją utrzymac chłopa przy sobie co nie jest łatwe. Weż kobieto zrób cos ze sobą. Dla siebie przede wszystkim a zobaczysz ,że i mąż to zauważy . Wiem ,że nie jest to łatwe , ale robisz to dla siebie swojego zdrowia , wyglądu. Zadbaj bardziej o figure , wygląd, odwiedż fryzjera. Życie masz tylko jedno.

Gość poniżonaIIIrzucona
jasny gwint, kochaś się odezwał i powiedział, ze ma dla nas gniazdko na mieście... powiedziałam że jak przez tydzień nie dawał znaku życia, to myslałam, ze znalazł sobie lepszą. Na to on, ze ja jestem najlepsza. Co teraz robić? Totalnie zniechęcona jestem do chłopów.

Faceci Cię porzucają i potem wracają a ty ich przyjmujesz. To nie generuje szacunku do samej siebie. Nie szanujesz siebie, swojego zdania, decyzji potrzeb. Więc inni to wykorzystują ...

Gość poniżonaIIIrzucona
wcale nie mam zamiaru go przyjmować, niech sobie on teraz pobiega. a jak nie to droga wolna