Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Moraira

Pytanie do singli po 30tce

Polecane posty

prosty facet0-na kogo ja mam zrzucić winę? Na Boga bo mi zabrał w tak młodym wieku męża?

Ja niczego nie próbuje bo to nie ma sensu. Moment kiedy poznam moją dziewczynę jest już znany losowi i nastąpi on bez względu na to co będę robił lub nie robił

Gość Aoife_29
eee tam, a ja kiedys weszlam na portal randkowy bo chcialam poznac faceta ...poznalam jestesmy razem 4 lata planujemy slub.... a jak bym nie weszla na portal to i faceta i slubu by ni ebylo...... warto czasem zaryzykowac i jedak cos zrobic

Gość Aoife_29
i sie tym przyejmujesz jakos ? ze tak napisala? moze szukala ksiecia z bajki ............

Gość Aoife_29
no dosyc dziwne, pewnie szukala kogos w swoim typie i tyle ....

Gość margolcia32
no to może ja dołącze do grona, tez zakonczyłam dlugoletni zwiazek i nie bardzo widze szanse na ponanie kogos nowego. Mnie bedzie o tyle trudniej, ze mam dwójke dzieci

ian_stone szansa jest zawsze, głowa do góry Nie będę zadzierać głowy do góry,deszcz pada:)

Gość margolcia32
Chociaż znajduje juz plusy takiej sytuacji, przynajmniej teraz wiem czego chce, wiem z kim na pewno nie mogłabym być, czego nie mogłabym zaakceptowac, jestem swiadomą siebie i duzo bardziej pewna siebie niz miałam 20 lat

Gość do Marika10
twoj przypadek jest nieco inny, ale wiekszosc kobiet nadal szuka idealu na bialym koniu, majac z roku na rok coraz mniej do zaoferowania, staja sie coraz bardziej zgryzliwe i wredne jak stare baby a wymagaja coraz wiecej

margolcia32 my chyba tylko tak myślimy. Życie samo pisze nam scenariusz,wszystko zależy tylko od reżysera czyli nas samych. Człowiek jest stworzeniem stadnym.

ian_stone Marika, nie wszedzie pada Prawdę mówiąc nie przeszkadza mi ten deszcz,chociaż jest cisza za oknem:)

Też lubię,nie powiem. Tylko widzisz mieszkam nad morzem i ten tłum ludzi za oknem troszkę rozprasza:)

Gość emenems209
Nie maja takiego nacisku na slub bo nawet 35 latek moze stworzyc zwiazek z dwudziesto kilkulatka, wiec jest luz. - jak mialam 25lat to facet 30letni byl dla mnie za stary. 28letni w sam raz. 35latki najczesciej tworza pary z 20-latkami o ile sa bardzo przystojni lub bogaci. no i w 80% leca na nich blachary itp. wiec szkoda slow:/ 25latka bedzie wolala faceta do 30 niz 35letniego starego kawalera, chocby nie wiem ile lasek wyruchal.

Gość do prosty facet0
Sama prawda. Tylko nie wypada im sie przyznac!

Gość KrysztalowaKula
Hej! Wyjatkowo u Was milo wiec wpaszam sie na kawe;))) Rowniez sama:)ale usmiechnieta:)))mimo wszystko:)

Gość KrysztalowaKula
podnosze;)Moze ktos wpadnie;)