Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Moraira

Pytanie do singli po 30tce

Polecane posty

Gość Dasertyn
"Co do Sympatii, tu się rzeczywiście rozczarowałam, choć wcale wygórowanych wymagań nie mam." Przyznaj ile facetów odrzuciłaś .

Marika to super:) ja już nei wiem gdzie mam szukać portale randkowe jednak odpadają;) z drugiej zaś strony odrzucam różne propozycje

marika może tak ale nei chce być samotna aż do 60sijak mój sąsiad nei mieć własnej rodziny

Wszystko zależy od nas samych. Może sąsiad nie chciał,odrzucał miłość? Później stwierdził że jest już za stary.

neiw eim jak to było u niego pewnei też wpływ na to mamusia miała jego brat też był takim kawalerem ]tyle , że zmarł w wieku 40tu paru lat;) a ten sąsiad jest strasznie upierdliwy tzn źle z n im sie zyje

Gość KrysztalowaKula
Znowu tu wpadlam i znowu pustka;)))) a moze wcale nie jest tak zle z tymi "singlami"(jak zwal,tak zwal:)...albo przynajmniej nie jest u nich bardzo krucho z zyciem towarzyskim skoro tak ciezko tu kogos zastac;)

Gość ech mam to samo
do kryształowej- a ile można siedzieć przed kompem ?:D ale tak naprawdę z tym życiem towarzyskim jest różnie

Gość KrysztalowaKula
up na dzien dobry:)

Gość do setuni
kvrwa, bajzel w twojej wypnwiedzi jest wiekszy niz w lesie smolenskim po ladowaniu kaczki. Zwolnij troche i pisz bez przypadkowych slow, liter i nawiasow :)

Gość Samotna i zła
Ja też jestem po 30tce samotna i zła :(. Pocieszcie :(

tu cie nikt nie pocieszy, mozesz co najwyzej zostac wyzwana od frustratek i zdesperowanych, samotnych starych panien:)

Gość samotnai zła
Mam dopiero 32 lata, więc stara sie nie czuję

Gość oorganza
a kogo szukacie, kobiety? macie jakies upatrzone cechy charakteru, wizerunek mezczyzny?

witojcie!Co sie porobilo z reszta co pisala rok temu?Znalezli 2-ie polowki i poszli . Marika ? samotna i zla nie badz zla. W Polsce to malo singli, duza wiekszosc ma rodziny. Facetow jest mniej niz kobiet.pozdrawiam