Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość apaulina

czym poczetowqać gości

Polecane posty

Gość apaulina

mam miec w wekend gosci ok 15 osób z dziećmi przyjada na cłąy dzien wiec nie wiem sama co przygotowac

Gość apaulina
Początkowo rozważałam poczęstowanie ich tym co mam najlepszego czyli sobą 👄 on ale to ma być ostatecznie spotkanie w gronie rodzinnym. Odpada. Zapraszam zatem do dyskusji!

Gość apaulina
niezły podszyw proszę o pwoażne wypwoiedzi myslałm tradycyjnie rosół bo przyjada ok południa

Gość apaulina
jesteśmy swingersami,chodzi o przekąski w trakcie seksu

Gość poczatkująca kuchareczka!!!!
Najpierw sniadanie, jakieś letnie kanapeczki, jakiś obiad, typu ziemniaki z mięsem i rosół na pierwsze,Pózniej kawa herbata jakieś ciasto . no i kolacja, grill albo coś takiego.

Gość Kucharz krolewski....
Mieszkasz w bloku czy w domu jednorodzinnym? Pytam bo może pomimo bardzo kapryśnej pogody zorganizować coś na powietrzu.(Pod warunkiem że będzie pogoda). Może jakiś fajny grill..?:classic_cool:

Gość strupek
jesli masz ogrodek to moze zrob grilla na swiezym powietrzu?

Gość apaulina
kuchaz w domu jednordzinnym mieszkam mama spore podwórko tez myslałm o grilu tylko jak ja sie wyrobie zrobie rzeczywisice obiad rosół schabowy z zieniakami bo to w maire szybkie

Gość apaulina
potem kawa i jakies ciasto upieke

Gość Kucharz Krolewsky
Jeśli zaś mieszkasz w bloku to zdaj się na tradycyjną formułę. Zupa-rosół jak najbardziej na drobiu lub mięsie mieszanym. Potem kotlety. Na przykład drobiowe w panierce płaskie bądź De Volaie...ewentualnie w mięsa wieprzowego. Do tego ziemniaczki. Jakąś Sałatka zielona np Sałata(różne gatunki)...roszponka...oliwki...feta. Mąż niech koniecznie kupi soki do schłodzenia...no i wódkę.(niech dopilnuje tylko aby ten kto prowadzi nie pił rzecz jasna chyba że goście u was zostają)ps jeśli chcesz to się zastanowie jak wam zaplanować wieczór i noc w sensie rozmaitych gier i zabaw :classic_cool:

Gość strupek
no i styknie, po co masz sie zazynac, swoja droga to goscie tez powinni przyniesc cos ze soba, tzn wypadaloby

Gość apaulina
kucharz jestem po wrażeniem

Gość Kucharz Królewski
Ha! Więc mieszkasz w domu jednorodzinnym i masz dużo miejsca! To wybornie! Po prostu dopisz więc do tego co napisałem grill i będziesz miała przyjęcie prima sort! Ją tylko dodam od siebie propozycje pysznej zakąski jaką mogą być paluszki serowe owinięte gustownie cienkim plastrem szynki parmeńskiej:classic_cool:...no jak grill to i piwo.

Gość apaulina
może ktoś chce dołączyć na dziki seks w większym gronie?

Gość Jan van 3f
Kucharzu:)nie wszyscy jednakże mają maszynkę do robienia pieniążków,za które można organizować taaakie wygiby:classic_cool:..no ale skoro jesteś Królewski to może na to nie zwracać uwagi:classic_cool:

Gość Jan van 3f
apaulina no właśnie. Czy ją też mógłbym się przyłączyć do tej imprezy. Wezmę ze sobą znajomych i wódkę. Naprawdę pełna kultura dyskrecja i higiena. Jeśli tylko ma to tak wyglądać jak zaproponował Kucharz plus swingers party to piękna sprawa:)!

Gość Joozef z Wawy
Cieszę się że wpadłem tu na tak zacne grono wielbicieli takich spotkań. Czyż jest coś lepszego niż wyśmienite jedzenie,dobre wino i seks?:) do tego muzyka i zabawa tylko we własnym gronie. Bez zgrzytów i tandetnej mainstreamowej masówki. Najlepiej gdzieś w domu w lesie w leśniczówce lub w willi. Być może niedaleko jeziora a może i morza:) Z dala od zgiełku. Już pakuje walizki. Podajcie namiar a przyjadę z gronem mych światłych znajomych z prezentami:) Będzie pysznie!