Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmaarrttaaaaaaa

CO O TYM SADZICIE? prosze o odp

Polecane posty

Gość mmaarrttaaaaaaa

czesc, od 4ch miesiecy kocham sie z facetem bez zabezpieczenia, tzn wycxhodzi przed wytryskiem lub stosuje kondom wczoraj mialam dostac okres - nie dostalam co prawda mialam objawy na okres tzn wczoraj pobolewal mnie dol brzucha i mialam zwiekszony apetyt(zawsze jem wiecej na okolo tydzien przed okresem) kiedy mam zrobic test i czy jest sen go robic?

Gość CiążaPoEsce
juz mozesz zrobic test. Nawet dzis:-)

Gość mmaarrttaaaaaaa
szczerze to sie boje go robicw zasadzie jestem zaskoczona , ze nie mam okresu, bo do zadnej "podbramkowej" sytuacji nie doszlo... moze poczekam z tydzien i zrobie test ze swoim facetem...

Gość CiążaPoEsce
No ale testu nie unikniesz... Zrob go i bedziesz wiedziala na czym stoisz:-)

Gość mmaarrttaaaaaaaaaaa
i dalej nie mam okresu ;/

Gość zakochana w swoim dziecku
zrob test.wtedy bedziesz miala pewnosc podpisuje sie pod postem wyzej.perwesja jestes zalosna. facet by ci sie przydal ,zeby ci futro przetrzepał moze wtedy bedziesz normalna.

S.P.I.E.R.D.A.L.A.J :) Potrafię inaczej, ale po co mam przepisywać to wszystko skoro mogę wkleić link do tematu, w którym opisałam wszystko co wiem na ten temat?

Gość OneTwo
zakochana w swoim dziecku co to za nick ? Kurwa jacy chorzy ludzie ? Nie wiesz, że to karalne ? Jesteś żeńskim Firltzem ?

Gość Konchita
Uprawiajac seks zawsze jest mozliwosc "wpadki". Zeby jej uniknac mozna stosowac antykoncepcje w postaci prezerwatyw lub tabletek. A po stosunku mozna stosowac antykoncepcje po.