Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kafara

Szykuje podstęp

Polecane posty

Planujemy z chłopakiem wybrać się gdzieś na pierwszą rocznice no i mamy nie kupować sobie prezentów.A on cwaniak za nic nie pozwoli mi zapłacić a ja... szykuje podstęp. Wymyśliłam , że zaciągne go do centrum handlowego, powiem że ide do łazienki, a tak na prawdę polece kupić bilety do kina :D też jestem cwana. ale jaki film ? ja bym chciała komedie romantyczną :D ale chce żeby on był zadowolony więc szanowni panowie jakie lubicie filmy ? i szanowne panie proszę o niewielką rade ;) zapewnie powiecie ze ja powinnam wiedziec jakie moj facet lubi filmy, ale prawda jest taka, że on lubi takie jak większość czyli strzelanki albo roboty walczące z ludźmi. wiec może jakiś kinoman mi poleci jakiś film:)

Gość Fasztampara 23
Z tego co napisalam wychodzi na to ze masz tak na oko 13 lat. W piatek bedzie Kubus Puchatek w kinie

Fasztampara 23 czekam na odp i zastanawiam się kto tu ma 13 lat

Gość 10010..
No nie 13 tylko 14 lat

Gość wow mega podstęp
swoja droga musisz miec ponizej 13 lat.

"Wymyśliłam , że zaciągne go do centrum handlowego, powiem że ide do łazienki, a tak na prawdę polece kupić bilety do kina też jestem cwana" Nononono, spryciula, chyba długo opracowywalas ten plan działania :D??

Gość wow mega podstęp
zakąłdajac takie tematy - puknij sie wczesniej w głowe tak z trzy razy a najlepiej walnij w ściane raz a porządnie :)

Gość oj chytrulka z ciebie oj oj
jesteś bardziej chytra niż całe stado chytrych lisów 🖐️