Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PapuszkaRozłączka

Przespać się z nim??

Polecane posty

Gość PapuszkaRozłączka

Mam kumpla. Lubimy się. On mi się podoba fizycznie, ja jemu. Ostatnio zaproponował mi układ: będziemy ze sobą sypiać, gdy będziemy mieć ochotę. Nie związek, tylko romans. Zgodzić się? on mi się ogromnie podoba i w sumie.....nie mam nic przeciwko takiej przygodzie a Wy jak myślicie? Wypada tak? Czy pozostać z nim w swerze kumpelskiej??

Gość PapuszkaRozłączka
mamy po 23 lata wolni obydwoje

Hmmmmm............ to jest bardzo ciężki temat. Jeżeli on to zaproponował to troszkę nie tak. Wtedy może mnieć dziwne mniemanie o Tobie. Może chce Ciebie sprawdzić, czy jesteś wartościowa. Nie wiem i trudno mi jest cokolwiek na ten temat powiedzieć. Ale ja, jako facet, radzę Tobie nie wchodzić w takie relacje. Jak byc to być razem. A nie tylko się pier..... widać zależy mu tylko na jednym. Pewnie jesteś niezłą laską i chce Ciebie tylko no wiesz....a moze w między czasie też i inne. To tyle na ten temat.

Gość Oh*My*God
Pisze się "SFERZE" i "PAPUŻKA" :o

Gość ugjkibgjwb
lepiej nie, wspolni znajomi beda gadac, on (z duzym prawdopodobienstwem) rozglosi, ze sypia z toba a faceci sa takimi popieprzonymi hipokrytami, ze babke pietnuja za takie zachowanie

skoro się lubicie i pociaga cie i ty jego fizycznie ... to czemu tylko taki układ ? nie daje ci to nic do myslenia czemu nie zaprosil cie na randke itd. tylko do lozka ?

Gość *Martzepan*
Zapraszam was na moje forum. Tam kiedyś odeszła stara elita z Kafeterii i na czat Kafe. Od roku już go nie uzywamy. Ponieważ stało puste, postanowiłem je reanimować i udostępnić pisanie w tematach bez rejestracji. NIe ma także szczególnej cenzury. Chyba, że ktoś zakłada 100 tematów o kupach. Ale nie usuwam nawet głupich i śmiesznych tematów jak modka tutaj. Możecie w postach wstawiać zdjęcia i filmiki You Tube. Macie możliwoąść manipulacji kolorem i grubością czcionki Zapoznajcie się z nim. Jeśli Kafeteria będzie sięwieszała zawsze możecie tam się przenieść, więc zachowajcie sobie link. http://marcepan.frix.pl/ - portal http://marcepan.frix.pl/forum Linki do dwóch pokoi na czacie Kafeterii: http://www.polchat.pl/chat.php?_room=kafeteria http://www.polchat.pl/chat.php?_room=kafeteria2 Pozdrawiam Martzepan Przekazujcie linki innym :classic_cool:

Gość bhjb
ja bym tego nie zrobiła ..zobaczysz z czasem zacznie ci na nim zalezec mimo tego ze to tylko seks..on bedzie sie spotykał z innymi ty bedziesz zazdrosna a on bedzie myslał o tobie ze jestes puszczalska ..zacznie sie spotykac z watrosciowa dziweczyna na której zacznie mu zalezec a ciebie odstawi i wtedy bedzie ci przykro

Gość PapuszkaRozłączka
dziękuję Wam bardzo za opinie....... Zdecydowałam, że jednak tego nie zrobię, nie zgodzę się. pozdrawiam:)

Gość pomysłodawca_pomysłu
zatwierdzono!

Gość PapuszkaRozłączka
A jednak :) Zrobiliśmy to. On lizał mi odbyt po kupje a ja jemu później zrobiłam loda z połykiem, big milka, śmietankowego ;););)

Gość PapuszkaRozłączka
Też mnie wkurzają te ciągłe poszywy :/ A tu ta baba pisze o spotkaniu na seks, a inna o braku orgazmu, ufff :(