Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajaaaja

w pracy pijana

Polecane posty

Gość jajaaaja

pracuje ze starsza kobieta czulam zawsze od niej alkohol ale dzis o 9 rano zwolnila sie na chwille aby isc do sklepu i wrocila pijana myslala ze tego nie widze a bylo widac okropnie kryłam ją i pracowałam za niąbo byłam w szoku jak mam postąpić teraz lub kolejnym razem? nigdy ie miałam takiej sytuacji

Gość 10010..
porozmawiaj z nią!

Gość zależy na jakim stanowisku
pracujecuie. Jeśli to stanowi poważne zagrożenie dla niej idla innych od razu powinnaś interweniować ,

Gość fdgfdgdds
takich rzeczy się nie kryje, sorry ale to już pod paragraf podchodzi, kryłabyś pijanego lekarza albo nauczyciela który opiekuje się dzieciakami?? zastanów się...nie warto, to jej kłopot a ty nie dodawaj do tego swojej ręki!!

Gość jajaaaja
pracujemy w papierach nasza praca nie ma zwiazku z zyciem i zdrowiem innych tylko wydajemy decyzje na pismie stracilam do niej szacunek i mi jej zal, mam niechęć jak to sie powtórzy to już nie będę udawać że nie widzę, choć nie wiem jak się zachowam do końca ciekawe jak się jutro zachowa jak przyjdzie do pracy

Gość porozmawiaj więc z nią
i powiedz, że jeśli się sytuacja powtórzy to zgłosisz ten fakt przełożonym

pokaż jaja, powiedz jej (to nic nie da, ona jest chora) że nie będziesz tolerować podpijania podczas pracy. Następnym razem zgłosisz to przełożonemu.