Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patusia1234567890

Czy napuchnięte podbrzusze może być tylko onzaką cziąży czy czegoś innego?

Polecane posty

Gość patusia1234567890

boje sie ze jestem w ciazy, od ostatniego okresu mam caly czas opuchniete podbrzusze, przed okresem uprawialismy z chlopakiem petting [ nie jstem pewna czy nie mialam stycznosci z plynem], robil mi palcowke i wgl. Okres dostałam spóźniony tydzien, ale wyglądał tak samo jak każdy, tzn dość obfity, bolesny i długi. Trwał on od 14 lipca do 20 lipca. Dlaczego mogę mieć opuchnięty cały czas brzuch?

Gość patusia1234567890
a moze mam opuchniete podbrzusze z powodu owalcji albo juz sama nie wiem ; (

a może zwykłe wzdęcie? istnieją jeszcze testy ciążowe

Gość patusia1234567890
a moglabym miec jeszcze napuchniety brzuch po zapaleniu pęcherza moczowego, ostatnio miałam i brałam tabletki? i mam jeszcze jedno pytanie : co oznacza biały śluz na bieliźnie?

Gość no nie moge hahaha
Ale ty glupia jestes! Boze, ze tez na swiecie sa jeszcze takie glupie nastolatki! Po co sie bierzesz za sex skoro nie masz zielonego pojecia o konsekwencjach! A pozniej rodza sie nieplanowane dzieci, podrzucane pod smietnik. Zrob sobie test ciazowy, a nie zadajesz glupie pytania na forum. I nastepnym razem poczytaj troche zanim zabierzesz sie za "dorosle" sprawy. Pozdro!

Gość patusia1234567890
hmmm... ale ja nie uprawiałam sexu . !

biały śluz? nic nie oznacza, masz niepłodne dni to jest biały czasami pojawia sie w ciąży weź no zrób sobie test jak masz problem i nie siedź tu, sprawa się rozwiąże

Brzuch może być opuchnięty od wielu czynników, ja np. jak zjem chipsy to potem parę dni chodzę taka lekko spuchnięta, każdy ma inny organizm.