Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jadzka95

dorosły mężczyzna i małolata..?

Polecane posty

co myslicie o takich związkach... 16 letnia dzewczyna (którą jestem ja) zakochana na zabój w 25 letnim mężczyźnie .. ma rodziców w mojej miejscowości przyjeżdza co 2 tyg. widzieliśmy sie dwa razy na imprezie gdzie patrzeliśmy sobie głeboko w oczy, zamieniliśmy dwa zdania...;\ od 4 miesiecy nie daje mi to spokoju cały czas o nim myśle nie moge sobie go wybić z głowy... myslałam ze z biegem czasu moje zauroczenie minie ale jest wrecz odwrotnie... co myślicie wybić sobie go z głowy (co pójdzie dość ciężko) czy najpierw napisac do nie na portalu społecznościowym co jest dość dziecinne;\ albo zagadac w realu... mamy wspólnych znajomych dlatego zawsze sie widzimy/ mijamy jak jest u rodzicow .

Gość jeśli myślisz, że 25 latek
to "dorosły mężczyzna " to możesz się bardzo pomylić. To zwykle niedojrzali emocjonalnie gówniarze, poziomem intelektualnym mniej więcej na poziomie 16 latki, wiec nie masz się czym przejmować ;)

Gość zcczxczcxxzc
Jesteś dzieckiem, które on chętnie przerucha i nic więcej

Gość agchristie
25latek, ktory zainteresowalby sie powaznie 16latka nie ma nic wspolnego z dorosloscia a tym bardziej dojrzaloscia...

Gość jeśli myślisz, że 25 latek
przepraszam, już sobie idę

Wybacz jeśli Cię urażę,ale 25 letni facet w ogóle nie jest dojrzały(chyba że są jakieś wyjątki). Takiemu po głowie chodzi tylko jakby tu jakąś dziewczynę do łóżka zaciągnąć.

Gość Ommaddama
haha :D bez urazy. ale 25 letni facet nie mysli o 16latce powaznie

Gość dziaddek
swierze mieso

Gość kebab z damaszkuu
ja mam 24lata. powiem ci ze ja np. wstydzilbym sie paradowac po miescie za raczke z 16latka, przed rodzina tez bym sie wstydzil, no chyb ze by ona wygladala na jakies 20. jedyne co bym od niej chcial to zeby ja zaroochac, roochac i roochac ile tylko mozna. tu tylko chodzi o seks. i mysle ze 95% gosci w moim wieku ma podobne nastawienie, zwlaszcza do takich dziewczynek, slodkich, jedrnych i ciasnych