Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelahd

jestem strasznie nie pewna uczuc faceta ,co robić.....help

Polecane posty

Gość ewelahd

miedzy nami bywalo roznie,ale ja ma jakas paranoje,dzien jest dobrze,a jak na drugi dzien jak napisze mi chlodnego sms a ,albo powie ze jest zmeczony i nie przyjedzieczy tp to od razu mam mysli ze cos nie tak ,ze mnie nie kocha ,nie potrzebuje.... ba,co gorsza jak nie odpisze na moj komantarz na fejsie to jestem pewna ze sie mnie wstydzi.. on czesto mowi ze mnie kocha ,,ale ja jestem taka malo pewna ..nie wiem jak to zmienic,wiecznie sie zadreczam ,zamiast byc szczesliwa ... wiecznie malo pewna siebie,ze cos zle zrobilam,ze juz sie znudzilam,ze mnie nie kochaa.... co prawda zawiedlismy sie oboje ale dalismy sobie kolejna szanse...ale wczesniej tez tak bylo z mojej strony ...

Gość alexxandraaaa8989898
..w jaki sposob sie na sobie zawedliscie ?? ile macie lat ??

Gość powiem że
widać że nie trzeba było dawać drugiej szansy bo i tak juz się psuje

Gość ewelahd
on zauroczyl sie kims innym,i ja w sumie tez..potem blagal o sznase dalam mu ...nie psuje sie ,on o to dba tylko ja mam paranoje

...moze malo wiem o zycium, ale jakbyscie naprawde byli dla siebie to nie byloby mowy o jakims zauroczeniu w kims innym

Gość gusior
w tym wieku to zadna milosc, zadne kochanie.. to tylko takie sranie na fejsie

Gość ewelahd
no tak wyszlo ,bywa ...jestesmy ze soba 3 lata

Gość zżeradupę
Zmień faceta, a uwierzysz w siebie. Przy palancie, zawsze będziesz się czuła beznadziejnie, zwłaszcza, że on potrafi jedynie krytykować, nic ciekawego nie wnosząc samemu. Patologia ! :P

...no i jeszcze nie odpisanie na komenarz na fejsie to troche przesada...zeby z takiego powodu miec zly humor ..a tY jestes pewna swoich uczuc do niego >. ?? n o i napisz w jakim wieku jestescie ;p