Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alinmaniak

W sieci jest jedno wielkie WYCIE facetow odnosnie kobiecych zdrad

Polecane posty

Gość Alinmaniak

Od paru tygodni przegladam sobie topiki na roznych forach, rozne dyskusje, jest jedno wielkie wycie facetow, lament na temat tego jak kobiety ich w chamski sposob zdradzaja, jak sie kurwia za plecami. Skad to sie bierze, to jest plaga ostatnich czasow

Gość staszku chcesz nam o tym
opowiedzieć?

Gość pałla bracio
a co skurwysynu, myślałeś,że już zawsze tylko wy będziecie nami pomiatać? teraz to się odwróciło:D IBĘDZIECIE CIERPIEĆ TAK, JAk my przez wieki

Gość chlip_chlap
taaaak? kompletnie tego nie zauważam, żeby jakieś wycie o zdrady. każdy zwraca uwagę na coś innego, coś co jego interesuje. Mnie interesują prawiczki, a tych najwięcej jest na kafeterii. ;-)

Gość ponieśli wilka
A znasz takie staropolskie przysłowie ....." nosił wilk razy kilka , ponieśli i wilka" ? To co robią teraz kobiety to jest pokłosie nagminnego postępowania mężczyzn....to mężczyźni bezwzględnie zdradzali swoje żony (od zawsze)....a teraz kobiety robią tak samo i to samo....czyli zdradzają Zbiorowa odpowiedzialność za grzechy wszystkich mężczyzn.....płacą niewinni Taaaa...teraz faceci wyją....nie bez powodu...........a będzie jeszcze gorzej te kobiety które nie zdradzają i jeszcze wierzą w wierność i miłość...te kobiety są zdradzane i krzywdzone........nie warto kochać mężczyznę i być wierną...nie warto Apeluję do wiernych kobiet...przestańcie cierpieć z powodu zdrady i róbcie tak samo...zdradzajcie ile wlezie bo to jest jedyny sposób aby zdrada męża nie bolała więc panowie .....albo przestańcie zdradzać i liczcie na to że kobiety też się zmienią w tym kierunku ............albo dalej zdradzajcie jak to robicie od zawsze i wyjcie sobie i płaczcie ...wreszcie wiecie jak smakuje zdrada (ta wasza ulubiona zdrada)

Gość kubelwagen
to ja już wolę być sam.

Gość chaaam ze wsi
te co dradzaja trzeba NAPIERDALAC po mordzie taka jest żelazna zasada.I ja sie tego trzymam.Lepiej zeby kobieta mnie nigdy nie zdradzila

Gość wiem, że się zdziwicie
"mezczyzni masowo zdradzali swoje zony".... tiaaaa... Jak mezczyzna spal z jedna, jego zona przyprawila mu juz rogi z 10cioma. Taka jest prawda

Gość ja jakbym sie dowiedzial
ze moja zdradza z domu na pysk bym wywalil, nie ma pracy to by zdechla pod jakims mostem z glodu i zimna :)

Gość pałla bracio
dobrze wam tak, baaaaaardzo :D teraz kobiety są samodzielne, mają własną kasę, świadomość erotyczną i już nie jesteście potrzebni. no chyba tylko po to, żeby zapłodnić :D

Gość AVP@
jak przeczytalem ten temat przypomniala mi sie scenka ze studiow. Bylismy na imprezie, cala grupa ze studiow. Kumpel zaczal tanczyc z kolezanka (kolezanka miala chlopaka kumpel nie mial dziewczyny). Potanczyli potanczyli jak szlismy juz na chate to kumpel mowi do niej "Idziemy do mnie". A ta nic ze nie bo mam chlopaka czy cos w tym stylu tylko wyciagnela telefon usmiechnela sie i powiedziala "czekaj musze tylko ZARZUCIC JAKAS SCIEME". Zadzwonila do swojego chlopaka ze jej ostatni autobus uciekl i ze przespi sie u kolezanki. A poszla z kumplem do jego chaty i pieprzyli sie cala noc i pol nastepnego dnia. Sam bylem tego swiadkiem bo spalem w pokoju obok (nawet mnie sie ta laska nie krepowala :D) Takze nie piszcie mi o morlanosci dziewczyn, ja w nia juz nie wierze ;)

Gość chaaam ze wsi
kobiete trzeba na łańcuch uwiązac i odrazu pokazac jej kto rzadzi w domu.Tak jak Lew w stadzie rucha lwice by pokazac jej kto jest górą

Gość pałla bracio
tak chamie. pobozne zyczenia. to tylko u was na wsi tak funkcjonuje :D