Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anusia665

co myslicie o takim zachowaniu chlopaka

Polecane posty

Gość anusia665

pojechal nad morze, mowil ze jedzie sam, przez przypadek odkrylam ze jego byla tez jest w tej miejscowosci z ktorej mi wysylal pozdrowienia itp ! dalam mu znac ze o tym wiem , ze sa tam razem, zaczal sie tlumaczyc ze pojechal tam z nia ostatecznie zerwac ,bo ona nadal cos do niego czuje, a on chcial to zakonczyc, by byc ze mna,bo mu na mnie zalezy, dzwonil, przepraszal ze mi o tym nie powiedzial,ale chcial to zrobic pozniej-tak sie tlumaczyl. to bylo wczoraj , dzis zero oddzewu,tylko z 2smsy rano, do teraz nic.... co byscie dziewczyny pomyslaly o takim zachowaniu chlopaka?

Wielki blad, ze dałas mu znac, ze TY WIESZ :P Lepiej było poczekac do jego powrotu:D A co bym pomyslala? Ze mnie robi w potęznego chooya i ta zniewaga krwi wymaga 🖐️

Gość anusia665
dalam mu znac, bo mialam do niego tam dolaczyc ... tak bylo w planach, bo on mial byc w innym miejscu niz sie znalazl:/

Gość anusia665
no glupie glupie wiem... bo jak najpierw zapewnia ze jest ze mna szczesliwy, ze chce ze mna byc, pisze smsy wydzwania,nie daje chwili oddechu i nagle taka sztuke robi -to TRUDNO mi uwierzyc :(

Gość klepec
eeeeeeeee ale cie zrobil:) ale niektore baby sa glupie slow brak

Gość anusia665
a co JA zrobilam ze okreslasz mnie jako glupia?

Gość 167
anusia - powiedz mi tylko, czemu wchodzisz w związek z kimś, kto nie jest do końca wolny?

Gość anusia665
wlasnie nie bylismy jeszcze w zwiazku ,mielismy okres poznawania sie -jak to okreslilismy ,po jakims czasie mielismy sie zdecydowac czy z naszej przyjazni mozemy "przeskoczyc" na bycie ze soba poza tym on mi mowil ze juz z nia zerwal :/

Gość 167
no dobra, nie wiedzialas, to dużo tłu,aczy. Ale teraz zastanów się czy warto. Nie potrafi rozstać się tamtą, a już zaczyna nowy związek. Do tego musi jechać na wakacje w miejsce gdzie tamta przebywa, żeby z nią zerwać. Cos tu jest nie tak. Źle tobie nie zyczę, po prostu uwazaj na niego bo kiedyś możesz znaleźć się w takiej sytuacji jak ona

Gość lalilala
robi cię w huja i tyle! przeszłam przez to samo co ty, było kilka takich przypadków! za długo trwałam w tym związku. ale miałam dość. olej go, z takim gościem nie ma mowy o jakiejkolwiek przyszłości! na pewno spacerują razem po plaży, zwiedzają itd. a jak znam życie to pokój też mają razem............... sorki ale takie mam zdanie, a szkoda ciebie dla takiego drania

Gość anusia665
masz racje, cos tu jest bardzo nie tak, dzieki za opinie z innej perspektywy a co mu powiedziec jak wieczorem spyta czy do niego przyjade , bo cos czuje ze tak bedzie... zamierzam w dyplomatyczny sposob mu odmowic :/

Gość anusia665
wiecie co gorzej byc nie moze:/ dawno nie bylam w zwiazku, ten wydawal mi sie piekny, powazny, myslalam ze to bedzie juz zwiazek na serio itp bylo nam tak dobrze .. a tu taki numer , i do tego na poczatku wakacji ! :/

Gość nie możeeee być
powiedz mu, dzieki za zaproszenie, chetnie napije sie kawy z Twoja ex , no chyba,ze nie chcesz bym ja poznala? :D

Gość lalilala
ja powiedziałabym mu, że uważam iż ten związek nie ma dla mnie szans i tyle, jeśli na początku kłamie to co będzie potem i że lepiej jak nie będzie się kontaktował........ to tylko moje zdanie, ale to Ty musisz zdecydować, przeszłam przez to samo i wiem jak się czujesz, tylko że ja cały czas dawałam się nabierać na przeprosiny, które i tak niczego nie zmieniły bo było tak samo

Gość nie możeeee być
Glowa do gory! Tego kwiatu pol swiatu! :D

Gość lalilala
racja! a nie warto tracić czasu dla drani!

Gość chaaam ze wsi
Nie odzywaj sie do niego bo bedziesz przeszkadzała.Niech sobie chłopak poużywa z dupy troche.A twoje esemesy beda go pewnie tylko wkurwiały

Gość nie możeeee być
pogadaj z nim szczerze, i daj czasowi czas... moze on potrzebuje czasu... powoli,spokojnie... :)

Gość chaaam ze wsi
pewnie rucha ja teraz gdzies na dzikiej plaży i spuszcza sie jej na dvpee

Gość anusia665
dziekuje, super jestescie, poczulam sie troche lepiej :)

Gość chaaam ze wsi
nie ma za co :D