Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawa odpowiedzi

Dziewczyny jesli uprawiacie seks z mysla

Polecane posty

Gość Ciekawa odpowiedzi

o dziecku to po stosunku idziecie do łazienki myc się czy leżycie ze sperma w pochwie? Wiem że nogi tzw świeca nie zawsze jest dobra bo wtedy sperma wpływa w kanaliki i nie moze dojsc do zaplodnienia. Chociaz inny pomaga. Liczę rowniez na odpowiedź dziewczyn które zaciazyly.

Gość loololoooooooooooooooloolololo
Ja podniosłam nogi i pupę do góry i poleżałam chwilę a potem chodu do kąpania. :P Zaciążyłam w 3 cyklu.

Gość Ciekawa odpowiedzi
up up

Gość Pierwsza wizyta
Ja nie wiem, ze mnie to zawsze wszystko wylatuje tak, ze ledwo do lazienki dolece :o

Gość mama z trójmiastaaaaaaaaa
Po stosunku poducha pod pupę , nogi wysoko oparte o ścianę. Leżałam tak z 15 minut plus chusteczki higieniczne przy kroczu na wypadek gdyby coś wyciekało :P Po 15 minutach poszłam pod prysznic. Zaszłam w ciążę w pierwszym cyklu starań ! :)

Gość Ciekawa odpowiedzi
Chyba jednak zaczne stosowac ta metode z nogami do gory.

Gość ja nie zaluje ale...
to jest g..prawda z tymi "nogami w gorze" ;) nie wiem kto taka pieprznieta teorie wymyslil i jest ona przkazywana jak widze dalej! to nie pomaga, jak ma sie zaciazyc to nawet gdybysie wlaly w siebie wiadro wody aby sie wyplukac to nie pomoze i juz!

Gość pozytywnie zakręceni to
Nie wiem czy pomaga czy też nie ale ja zaszłam w ciążę "za pierwszym razem". Nogi w górę, pod tyłek poduszka i 10 min leżakowania ;) Może pomogło a może i nie. Nie wiem . Ale warto spróbować :P