Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adixxxxx

lek na uspokojenie- nervosol

Polecane posty

Gość adixxxxx

Witam Was... Mam takie pytanie, od 4 miesiecy jestem załamany psychicznie:( po stracie bliskiej osoby... Po prostu nie wiem co się dzieje ze mną... Mam w domu nervosol po terminie i na tę chwile obecną ile mam kropel przyjąć? Mam 19 lat...

Gość wytrzymać ze sobą...
ja brałam łyżkę stołową

Gość Olenkazałamana:(::(
A pomaga Ci? Ja mam w sobote pogrzeb mojego ukochanego... Też muszę jakieś leki uspokajające kupić, tylko nie wiem jakie. Lepiej kup nowy, przeterminowany może Ci zaszkodzić..

Gość adixxxxx
i po ilu minutach to zadziałało? i jak się zachowywałaś?

Gość adixxxxx
Mi to wszystko jedno czy mnie uzdrowi czy zabije... Straciłem wszystko... nawet męskość:(

Gość mula ruż
to zwykłe krople ziołowe, sa bezpieczne i dobrze działaja, ja czasem biore nerwosol małą łyzeczkę i dobrze mi sie po tym spi, a jak nie pomaga to jeszcze persen jest dobry tez wycisza emocje, zwłaszcza na wieczór gdy człowiek juz nie chce myslec o problemach i zasnąć to bezpieczne leki ziołowe

Gość Też mam to w domu
Jest po tym jakaś fajna faza? Widzi się Jezusa albo czołgającą się w naszym kierunku Amy Winehouse?

Gość adixxxxx
Ja już nie wytrzymuje... Moja ukochana z którą byłem 4 lata, spotykamy się normalnie itp. W moje urodziny "prawie" wróciliśmy do siebie... Wie, że mi smutno, że ją potrzebuje bo tęsknie jak i Ona to Ona woli sobie z koleżanką jeździć rowerkiem a nie odwiedzić mnie... Jeszcze jakieś palanty do niej piszą a mi nie może odpisać... Jeszcze mają mnie znajomi za konfidenta bo nie pozwoliłem by w moim garażu chłopak mojej siostry urządzał sobie imprezy z narkotykami itp... Jestem przegrany w kwiecie wieku...

Gość adixxxxx
Też mam to w domu takie jazdy podobno są jak spalisz się bądź przeawkujesz

Gość adixxxxx
:(

Gość 187
adixxxxx miałem prawie identyczną sytuację jak Ty.. przyzwyczaj się, baby takie są, płytkie i głupie. Nie wszystkie oczywiście,ale... ;)

Gość 187
adixxxxx miałem prawie identyczną sytuację jak Ty.. przyzwyczaj się, baby takie są, płytkie i głupie. Nie wszystkie oczywiście,ale... ;)

Gość gość
Też mam to w domu 2011.07.28 = hahaha dobre :D

Gość gość
Stosowałam zarówno tabletki, krople jak i płyn. Działanie marne, wręcz żadne! Zarówno pod względem łagodzenia napięcia nerwowego, jak i problemów ze snem... Jedyny plus to cena, no i naturalny skład... Co nie zmienia faktu, ze nie warto w niego inwestować...