Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość depilatorrrrrr

która goli bikini depilatorem? mam pytanie

Polecane posty

Gość depilatorrrrrr

nabylam depilator, w zestawie dołączony byl też taki mały, precyzyjny do pach i bikini. Wzgorek lonowy dało rade, ale wargi sromowe nie :-( jak radzicie sobie z bólem?

Gość o bozeeee
i tak jestes wytrwala ze dalas rade wydepilowac!!!!

Gość depilatorrrrrr
no ból był nie az tak straszny, wzgorek da sie naciągnąć i wtedy jest ok. a dalej jest za miękko :P a w ogole to do nóg jest jakas taka nasadka masująca, że w ogole nie boli - tylko na kostkach i kolanach odrobine. To philips.

Gość mały odkrywca
masz włosy na KOLANACH? na czole też?

Gość no właśnie nie dałam rady
Ja nie daję rady, dlatego depilatorem tylko wzgórek, a głębiej kremem do depilacji :o Nie jestem taka twarda, choć moje koleżanki jakoś sobie z tym poradziły. Twierdzą, że tylko pierwsze kilka razy bolą jak cholera, a potem można się przyzwyczaić. Ja wymiękłam przy pierwszej próbie pach i "głębokiego" bikini.

Gość no właśnie nie dałam rady
Ja też mam na kolanach, co w tym dziwnego. Kolana to też nogi :o Za to czoło jest poza nogą, zdecydowanie. Co za głupie pytanie.

Gość mały odkrywca
ale takie grube czarne jak na łydkach?

Gość depilatorrrrrr
ja na pachy miałam kiedys laser i teraz mam rzadkie wlosy wiec depilacja nie boli myslicie, że to kwestia odpowiedniego naciagnięcia, żeby bikini nie bolało? bo niestety te włosy są wciągane razem ze skórą ;/ PS chyba kazdy ma wlosy na kolanach

Gość depilatorrrrrr
generalnie mam cienkie i blond wlosy, bo jestem blondynka, więc na łydkach tez mam takie, i na kolanach i wszędzie indziej, gdzie mam. Tylko brwi ciemne

Gość mały odkrywca
ja mam tak delikatne i cienkie i przede wszystkim blade włoski na kolanach że ich nie widać

Gość depilatorrrrrr
ja kupiłam na tej o aukcji: http://allegro.pl/depilator-hp-6578-philips-peseta-kurier-14-zl-i1716766647.html dziś przyszedł i wydepilowałam nogi, pachy i wzgórek lonowy. Polecam - jest ekstra :D nic nie boli - ma bardzo silna wibracje, bardziej czujesz masaz niz wyrywanie włosów. Są różne nasadki - zwyczajna, do włosów lezących płasko (podnosi - wypróbowalam dzis, dziala :D) i taka masująca. Naprawde nie boli no i jest ceramiczny a to ważne. Ten mały do bikini fajny też. Generalnie boli milion razy mniej niz wosk!

Gość depilatorrrrrr
ja mam delikatne i cienkie na całym ciele i tylko Ci sie wydaje, że tego nie widac.... z daleka owszem, nie widac. ale z bliska tak i w dotyku czuc futerko.

Gość Anulkaaaaaaggg
swego czasu depilowałam.. ale mi i tak włosy szybko odrastały a to bolało więc przestałam... nie mam czasu. ale dla cierpliwych polecam