Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam dylematt

Podpowiedzcie i pomóżcie coś wybrać

Polecane posty

Gość mam dylematt

Moja córcia skończyła roczek, ma już 85 cm. Urodziła się duża, ważyła 4500 kg. Kupiliśmy wózek z pompowanymi kołami, ciężki, stabilny, który służy nam do tej pory. Jestem z niego bardzo zadowolona, ale wózek jest ciężki a wiadomo, że córcia rośnie i waży więcej (11 kg), więc zastanawiamy się nad zakupem wózka lżejszego. Przestudiowałam już chyba wszystkie fora i informacje na temat wózków w internecie ale mam ogromny mętlik w głowie. Wszystkie wózki po rozłożeniu do pozycji, w której dziecko może się zdrzemnąć, mają mniej więcej 80 cm, a ja nie chcę żeby dziecku nogi "wisiały" podczas spania a wiadomo, że dziecko rośnie i chciałabym, żeby posłużył mi przez dłuższy czas. Mam też kilka innych wymogów, szukam wózka: - z szerokim siedziskiem i długim (od główki do końca podnóżka), - z jedną rączką (tak żeby podczas trzymania dziecka za rękę, kiedy idzie obok mnie, ciężar ciała rozłożyć równomiernie prowadząc wózek), - z dobrą amortyzacją, - w miarę lekkiego, do 9 kg max. - w cenie do 350 zł Dziewczyny, czekam na Wasze opinie i mam nadzieję, że coś podpowiecie.

x lander arbo mutsy transporter ale one sa drozsze