Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patelnia211

co trzeba zabrać nad morze?

Polecane posty

Gość no to siup..
hahahaha depilator niezbedny autroko gdzie uderzasz nad morze?

Gość no to siup..
ja do miedzyzdrojow jade..dlatego pytalam..a na kwatere jedziesz? czy pole namiotowe? Ja zabieram ciuszki na zmiane.sweter, 2 stroje kapielowe,2 reczniki, srodki czystosci,kosmetyki,balsam do opalania,po opalaniu,. troche konserw,piwo,slodycze ..reszte na miejscu kupie

Gość no to siup..
kosmetyki kolorowe ,perfumy, 2 pary butow na zmiane ,parasol(zeby byla ladna pogoda) i 2tysiaki

No widzisz to jest tak: pakujesz się starannie, a od niechcenia dorzucasz krótkie spodenki khaki, bluzkę w kratkę, jakiś top pod nią i polar nawet nie wyprany oraz dżinsy rybaczki. A na miejscu okazuje się, że te białe bluzeczki i spodnie leżą w torbie, bo śmigasz w tym, co najwygodniejsze nie dbając o elegancję. Garderoba luzacka- weekendowa, nie jakieś tam klapeczki na obcasie. Adidasy, klapki pod prysznic, dżinsy krótkie i długie, kurtka przeciwdeszczowa, strój plażowy, coś na głowę. Sporo ręczników, tego nigdy dość.

Gość chcestaduciec
zabierz mnie ze soba we wtorek wrocilam z łeby bylam 1,5 tygodnia, chce tam wrocic! to najpiekniejsza miejscowosc w Polsce, gdyby jeszcze nie bylo tam az tylu turystow byloby jeszcze lepiej ale i tak jest megaaa. nie wyobrazam sobie spedzac wakacji w innej miejscowosci niz leba.

Gość chcestaduciec
no wlasnie co do obuwia to sie zgadzam, bylam tam 1,5 tygodnia a przez ten czas zobaczylam moze 3 laski w butach na obcasie. reszta smigala na luzie w adidasach, klapkach itp.. najlepsze bylo to jak w drodze powrotnej z wydm, gdzie na nogach musisz pokonac prawie 6 km, zobaczylam starsza babke ktora na te wydmy wybrala sie wystrojona jaka ta lala w rozowe ciuszki i w klapeczki na obcasie dopiero co wystartowala a juz mowila ze jest zmeczona. ciekawe co bylo pozniej...

Gość ale nad polskie???
Parasol i ciepłą kurtkę.

Gość chcestaduciec
usia siusia tez jestem usia :-P mieszkasz w łebie czy w jakiejś innej nadmorskiej miejscowości?

Gość Daja055
papier i wode

Gość chcestaduciec
parasol to chyba podstawa mi sie bardzo przydal no i zapomnialam o kurtce ktora byla tez jednak bardzo potrzebna

Gość z krk on
kurtka zimowa , parasol kalosze i karty do gry jak bedzie lało i zapas kasy na alkohol

Gość ana001
chcestaduciec w jakiej cenie można wynająć kwaterę w łebie bo też sie wybieram

Spędzam mokry urlop nad morzem, żałuję, że tu nie mieszkam:) Ale wszystko się może zdarzyć...

Na pewno weź kurtkę z kapturem, żeby móc spacerować po plaży w każda pogodę:). Duży ręcznik. Koc na plażę, żeby zmieścić siebie i przyjaciół. Parawan, jak masz, żeby rozbić swój obóz nad morzem. Krem do opalania. Klapki. Dużo kasy, żeby móc kupić to, czego będzie Ci brakować. Udanych wakacji!

Gość chcestaduciec
teraz w sezonie od 40-60 zl. rok temu wynajmowalam dwuosobowy pokoj za 40 zl ale lazienka wspolna z wlascicielka. w tym roku wynajmowalam za 45 zl z wlasna lazienka ale juz gdzie indziej. zazwyczaj te jeszcze tansze to raczej w takich troche "norach". od wrzesnia ceny za pokoj beda juz o polowe tansze poza tym turysci wyjada wiec radze sie wtedy wybrac

Gość ana001
a myślisz że można jechac w ciemno i dopiero coś szukać czy lepiej coś zaklepać wcześniej

Gość chcestaduciec
mysle ze tak, na kazdym kroku byly wywieszki w oknach 'wolne pokoje' tylko bedziesz musiala pochodzic i sie porozgladac. ja wole przyjechac w pewne miejsce poogladac w internecie, zobaczyc zdjecia tego miejsca w ktorym mam mieszkac. a czym sie wybierasz? bo jak autem to spoko najwyzej spedzilabys perwsza noc w samochodzie

Gość ana001
autem ale chyba nie będzie tak źle i nie będe musiała w nim spać ,myśle żeby już rano tam być i wtedy jest cały dzień żeby coś znaleźć,wiadomo że lepiej mieć pewne miejsce i od razu sie tam udać niż sie pałętać z tym całym ale nie chcę zaklepywać wcześniej bo wtedy trzeba dać zadatek a jak znowu nie będzie pogody to nie pojadę

Gość chcestaduciec
no faktycznie zaliczka to koniecznosc. a skad bedziesz jechala? ja jechalam z siostra az ze slaska autobusem wyjechalismy o 20 a na miejscu bylismy po 8. tez radze Ci jechac noca tymbardziej ze bedziesz szukala noclegu na miejscu. bo doby hotelowe rozpoczynaja sie od 12-14

a wiecie co jest najgorsze że mogę dostac okresu jak będę już nad morzem a mam wyjazd 5 sierpnia i co mam zrobić? chyba się załamię. Poradzcie mi coś

Gość ana001
patelnia nie wiem co ci na to poradzić ale chyba są jakieś tabletki przesuwające okres

Gość ana001
sory chcestaduciec ale nie zauważyłam twojej odpowiedzi ,ja jadę z kujawsko -pomorskiego i tak myślę wyjechać o 3 w nocy .jakieś 400 km no to nie wie o której ,a mam jeszcze pytanko czy tam na miejscu są sklepy typu netto ,lidl czy biedronka?