Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hmmmmmyslemysle ale nic nie wy

wiecie za dwa miesiace mam wesele w rodzinie, a nie mam z kim isc.....

Polecane posty

,,, i brak pomyslu ... z kim ja pojde...

ja mam wesele w sobotę (30lipca) i nie mam zupełnie nawet najmniejszych chęci na nie iść. pójdę i jedynie się umęczę

wiesz bedziesz swiadkowa czyli jest szansa ze zatanczysz ze swiadkiem, bratem.... poza tym swiadkowa kazdy rwie do tanca... dodam kuzyni zajeci, albo z kims przyjda... kolegow nie mam... sasiadow rowniez jestem w kropce....

wiece nawet jakbym kogos poszukala, to skad ja mam wiedziec ja ta osoba sie zachowa...bedzie rodzina, znajomi....

swiadek ze stronny panny mlodej nei poprosi mnei do tanca, bo to tez kobieta bedzie :D troche dziwnie, ze 2 kobiety no ale coz... kilka miesiecy temu wzielam kolege na wesele i swietnie sie z nim bawilam, niestety (dla mnie,choc zycze mu szczescia) spotyka sie teraz z kims wiec odpada. Wiem,ze chlopacy siostr nie zawioda, ale co z tego, jesli bede siedziec przy stole z para mloda,obok mnie pewnie nikogo nei bedzie, wiec ani sie napić, ani potanczyc dobrze, zal :O

oooo i to jest wlasnie do dupy jak sie ma jakies wesle czy nie wiem 100 dniowke wtedy jest problem i szukanie....

zludzenie.... fajne rude wlosy ;) naturalne? ile masz lat?

Wiesz,ja to sie nawet przyzwyczailam,ze zawsze chodze na takie imprezy sama,ale pewnie rodzina sie bedzie glupio patrzec, ze kazdy z kims a ja sama i bede sie niekonfortowo czuć, wiec wolalabym sobie kogos znalezc. 23 mam, a Ty? włosy farbowane :)

no ja mam 22 ;) ale mlodo wygladasz, mi tez mowia ze mlodo daja mi 15; hehehe, no masz racje u mnie tez kazdy bedzie z kims a jak bym sama poszla zamiast mlodej pary bylabym w centrum uwagi a czemu ona sama nie ma chlopaka, ojeje jaka biedna ja nie mam zamiaru sluchac takich dasow... rany boskie.... dodam ze faceta nie chce mialam kilku na chwile i jak mam dalej miec takich dupkow to wole byc sama z reszta przestalam szukac na sile bo to nie ma sensu

hmm koledzy no nie bardzo... juz raz mialam sytuacje ze tez mialam wesele gadalam z kolega i co i wystawil mnie, na wesle poszlam gdzies wieczorem, wypilam wodki zeby sie rozluznic, i niby tanczylam ktos tam prosil ale co z tego jak i tak wiekszosc przesiedzialam i sie usmiechalam a serce az mnie bolalo ze sama...