Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paskudny z charakteru

JAK ja mam JEJ TO POWIEDZIEĆ??? JAK???!

Polecane posty

----->dawaj coś trudniejszego: To cytat z "Makbeta" Szekspira ;) .

Gość a taka sobie kobietka
Może będzie, a może po prostu stwierdzi tak, jak stwierdzam ja czytając wypowiedzi autora: że to nieodpowiedzialny dupek, co to z kwiatka na kwiatek lata i nie warto na takiego tracić ani chwili dłużej. A jeśli jej nie powie, to murowane że będzie się zastanawiać i robić sobie nadzieję, że może jednak się uda jeszcze.

Gość marcin1 oryginal
zgadzam sie z kim tam.modl sie baranie bys jej zycia nie mial na sumieniu.zycze ci bys poczul to na wlasnej skorze.takich potworow powinno sie tepic.golic i w beczke.

Gość fObia007
na cudzym nieszczęściu, szczęścia się nie zbuduje...

Gość marcin1 oryginal
lafirynda ty to tez pierd... Widzisz ze ma jaja zamiast rozumu i nimi mysli.

a potem A sie zabije ( mozesz miec to na uwadze prz jej depresji tym bardziej ze jestes jedyną bliską osobą ) to ciekawe czy nie będziesz w brodę sobie pluł , znalazłes sie w sytuacji bez wyjscia , ale tak to jest jak wacek niespokojny

Gość jhgjgjgh
facet 31 lat a myślenie jak u szczeniaka, szkoda słów Jak tam rozmowa z "A"??? zostaw tą biedną dziewczynę w spokoju.. Żaden facet nie zasługuje na dobrą dziewczynę...

Gość trzeba rozmawiać...
Chłopie, ochłoń, bo możesz popełnić wielki błąd!!! Albo nigdy nie kochałeś A albo pod wpływem sentymentu zapałałeś chwilowym uczuciem do B.Teraz kiedy wszystko jest świeże jesteś skołowany.Wyjedz i pomyśl na spokojnie.Mam wrażenie, że z B nic nie wyjdzie(syndrom co by było gdyby...) i jeszcze będziesz błagał A, żeby pozwoliła Ci wrócić.

Gość jooo
jednak faceci to są świnie

Gość marcin1 oryginal
jooo a znasz to? Niewierz nigdy kobiecie,dobra rade Ci dam.nic gorszego na swiecie:p

Gość jooo
wiem,że kobiety tez nie sa lepsze. Ale myslalam,że jednak faceci nie sa az takimi frajerami

Gość marcin1 oryginal
teraz to mowisz o wszystkich facetach.to twoj takze frajer.mnie tez wnerwil wyjatkowo ten caly wielce zakochany autor.

Gość nieidealna20
Moim zdaniem dziewczyna "B" nie jest nic warta może nie była w pełni świadoma że jesteś w związku, że kochasz "A" więc jeśli nawet dajmy na to nie wiedziała o tym kiedy z tobą spała to sam fakt, że zostawiasz inna kobietę żeby być z nią... gdyby miała sumienie to nie pozwoliła by niszczyć czyjś związek. Ja osobiście źle bym się z tym czuła i miała bym obawy będąc "B" co do ciebie czy z dnia na dzień nie zostawisz mnie dla innej.

Gość dawaj coś trudniejszego
Kochani nie ma co generalizować kto jest hu...z charakteru to będzie bez względu na płeć. Do autora daj znać co i jak ciekawa jestem decycji

Ożesz K*RWA chyba pierwszy raz w życiu tak namieszałem! Chyba jeszcze bardziej potrzebuje Waszej pomocy teraz. A więc po kolei... Chciałem powiedzieć, że nie kocham, ale inaczej się potoczyło. Włąsciwie nie byłem w stanie nawet zacząć tej rozmowy, totalna pusta w bani. Spytała o powód naszego spotkania, chciałem się wycofać, zamurowało mnie, powiedziałem, że chciałęm z nią tylko posiedzieć. Nie dała się zwieść, zażądała natychmiastowych wyjaśnień. No i się stało, powiedziałem, że zdradziłem z ex jak była w delegacji.. I tu rzecz dla mnie dziwna, może mnie oświecicie , ona słuchała jak wryta, nic nie mówiła, nie płakała, sluchała.. Nic nie powiedziała... Ale KU*WA gdy jej to powiedziałem kamień z serca jakby spadł, umysł się rozjaśnił, mówie sobie "Coś ty chłopie odpier*olił! Taka zaje*ista laska i ty ją stracisz, znajdzie lepszego , bo jest idealna". Powiedziałem jej że ją kocham ponad życie. Wyszła.. Nie powiedziała słowa! I wiecie co? Ja chce z nią być, ja chce żeby mi wybaczyła, ta zdrada mi przysłoniła oczy i chyba tak bardzo bałem się przyznać do zdrady, że wolałem odejść. Teraz chcę o nią walczyć!!!! Dlaczego ona nic nie powiedziała? Dlaczego tak się zachowała?

Gość syndrom sztokholmski
ale pedał

A co miała powiedzieć? "Kochanie,jak cudownie, że za moimi plecami bzykasz inną? Bądźmy razem na zawsze?" :o

Po spotkaniu z nią, po tym jak ją zobaczyłem, wiem, że się pogubiłem. Że wcale nie kocham "B", że to był zwyczajny strach. Skończę z "B", ale jak odzyskać "A"???? Chyba jestem pogrzebany

Gość angy
nie zrywaj znia stopniowo bo nedzie widziec to ze sie odadalacie a jesli zrobisz to juz raz a pozrzadnie zmienisz nr tel i inne mozliwe rzeczy odetniesz sie i wyjasnisz jej ta sytlacje to masz wieksza szanse na spokuj i ty i ona moze kiedys sie z tym pogodzi chocaz robisz hu jo wo , jeslio jestes znia i do tej pory nie szukales innych pan to badz znia i zapomni o b przecierz przez cos skonczyliscie swoj zwoazek z b

Gość hahahahhaha
hahahaahah ALE PROWOKACJA !! ŚMIERDZISZ NA ODLEGŁOSC//NA DODATEK JESTES KOBIETA NIE FACETEM :D koles by tak nie pisał z przecinkami w cudzysłowiach ..i tylko baba mogła wymyslec taka historie.....

Jak dla mnie wyrażenia 'kocham cię ponad życie" i "zdradziłem cię" jakoś do siebie nie pasują, no, ale może się mylę? :o

Gość Vjfgjvh h
E tam ku rwa "moda na sukces" jakas jebana Prowo Nie ma co odpisywac :classic_cool:

Gość offerta
to prowokacja :-(

Gość angy
tak sie zachowala bo to kobieta dumna ale zraniona , nie bedzie ryczec przed toba a krzykiem wiedzila ze cie nie ukara

"Moda na sukces"? To ja chcę zobaczyć ile stron będzie miał ten topic :D .