Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paskudny z charakteru

JAK ja mam JEJ TO POWIEDZIEĆ??? JAK???!

Polecane posty

Gość hahahahhaha
a jak nie spierdole to co mi zrobisz pusta babo :D ???

Gość hahahahhaha
dobry był tylko pierwszy post a potem to juz telenowela :D

Gość angy
jesli tak sie zachowala to teraz to odreagowuje jestem tego pewna ... przerabialam to

Gość psycholozka nemi
To raczej nie prowo, dosc typowe zachowanie

Gość tupolew0101
jestes sukin synem skaczesz z kwiatka na kwiatek szukasz dziury w całym a cie kocha a ty idziesz do jakiejs b niewiem po co durnowaty jestes czy jaki grzyb?? i miej tu faceta moze znajdz sobie c i d jescze a potem cały alfabet baranie jeden!! uczuc nie masz!!!

Gość a taka sobie kobietka
"A co miała powiedzieć? "Kochanie,jak cudownie, że za moimi plecami bzykasz inną? Bądźmy razem na zawsze?" " Cerise komentarz trafiony w 100% ;) Wiesz co autorze, zostaw Ty tą biedną dziewczynę w spokoju. Jesteś jak chorągiewka na wietrze :O Dorośnij chłopie bo nie nadajesz się do związku... :O

Gość poradnik_Oo
eeeeee.... wyszla a Ty co? Usialdes do kompa zeby napisac tutaj?? Nie powinienes wlasnie za nia gonic?

Gość tupolew0101
no ja mowie alfabet znajdz sobie baranie a cie kocha planuje zycie ztoba aty cisniesz do b i po co?? pajac drewniany z ciebie

Masz 31 lat a zachowujesz się jak pipa bez jaj:O Powiedz wprost, że z nią zrywasz A i daj jej znaleść kogoś lepszego od takiego parszywca jakim jesteś.

Gość co za TCHORZ
"A" predzej czy pozniej sie dowie, ze ja zdradziles, tak naprawde, masz to w dupie, czy jest wrazliwa czy nie, nie powiesz jej prawdy bo tak Ci ejst wygodnie tchorzu i egoisto. Okaz jej chociaz troche szacunku i powiedz szczerze.

Gość casting
no to masz problem już z głowy powiedziałeś A teraz powiedz B, że nie będziecie razem, swoją drogą życzę braku szczęścia

Gość jjgjgjgjj
nie wierze,ty nie jestes facetem,jakas baba wymyslila sobie prowo. to baby snuja intrygi i maja takie dylematy,faceci sie nie opierdalaja i mowia wprost...

Gość jjgjgjgjj
hehehe przeczytalam niecala 1 strone i doszlam do takiego wniosku a tu widze ze wiekszosc postow jest ze to prowo :D jeszcze to z a i z b...styl pisania jak baba

Gość jjgjgjgjj
poza tym gdzie ci by facet napisal o wrazliwosci i troskliwosci,napisalby ze B ma cyc wiekszy niz A ale ze A tez szkoda bo ma dupcie niezlą :classic_cool: i ze najlepiej by mu sie je obydwie ruchało

Gość heihewndjwadblas
heheh Niezła diagnoza Doktorze ale czy trafiona???

Gość jjgjgjgjj
spędziliscie razem cudowną noc powiadasz?? a czy przypadkiem nie powinnas napisac "dymałem ją ostro,kutas śmigał równo" poczytaj troche meskich for a potem zabieraj sie za prowokacje :classic_cool:

Gość cdef
Jestem taka porzucona

Gość cdef
Facet zostawił mnie bez słowa wyjaśnienia. Potem wymyslał niestworzone historie jaki był powód. Do tej pory nie wiem. Nie potrafię sie pozbierać. To koszmar. Wolałabym szczerą rozmowę niz ciagłe pytanie-dlaczego?!!!

Gość ab cdf
widoznie znalazł c, czujesz się porzucona bo chcesz się tak czuć, fiu ma cie w dupie i nie ma co roztrząsać sprawy