Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smiechu warte cap carapcap

ex...jego kochanka..

Polecane posty

3 lata temu wyrzucilam dzis juz exa z domu...dowiedzialam sie ze mnie zdradza -byl rozwod .ja ulozylam sobie zycie-on rowniez -z kochanka o ktora byl rozwod.Podobno woelu jego kolegow z pracy pukalo sie w czolo na co on zamienil zone.Wiem to bo bylismy zawsze towarzyscy i jego koledzy odwiedzali nas czesto.Kochanke znalazl sobie 500 km od domu na delegacji .NIgdy jej nie widzialam az tu nagle dzis-juz wiem jak wyglada.TO POTWOR!JA..kobieta elegancka a to cos.tfuu..az wstyd mnie samej ..bo przeciez on kiedys swiadczyl o mnie..

Gość no jak wyglada powiedz
no dawaj szczegoly

mam zdjecie...ale nie wiem cszy moge

Gość vjhvvj
Sama nie wiem, czy to lepsze czy gorsze, zostać zdradzona z o wiele gorzej prezentującą się kobietą. No bo niby to satysfakcja gdy wszycy mówią że facet upadł na głowę. Ale skoro facet woli nawet o wiele, wiele brzydszą czy zaniedbaną, to jakie my musimy mieć wady?

Gość no jak wyglada powiedz
lepiej nie wstawiaj poprostu opisz, moj maz tez sie rozwiodl tylko u nas jest odwrotnie, jak widza jego pierwsza to lapia sie za glowe co za pasztet itd.. bo ja jestem...no mlodsza i bardziej ogarnieta :) wlos oko figura a nie dres i 30 kg nadwagi ni fryzura na chlopaka bo po co robic cos innego, szkoda czasu