Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

*BLE BLE*

jak to jest ze 99% ludzi od tak znajuja sobie kogos na seks lub zwjazek

Polecane posty

,, 1) analfabeta jest ograniczony 2) jak sama nazwa wskazuje "ANALfabeta" byl wykorzystywany seksualnie przez ojca. żadna kobieta nie lubi chłopców jebanych w odbyt" Otóż to - cała prawda. Analfabetom mówimy stanowcze nie.

ja tez nie jestem towarzyska ani tymbardziej pewna siebie a jednak znalazlam sobie faceta i na sex i na zwiazek

tylko ze w moim przypadku to bardziej spadl mi z nieba niz ''znalazlam'' go sobie haha :D

no, kto nie wiedział to już wie, że brak powodzenia u kobiet jest związany z nieznajomością zasad ortografii :D powiew świeżości :p

No, jeden procent to nie jest. :) Ale z perspektywy singla właśnie tak się świat jawi- jakby wszyscy mieli kogoś, tylko nie Ty.

Gość IMO13844
Jeśli wziąć pod uwagę populacje chociażby Polski, to 1% wcale nie oznacza niewielkiej liczby ludzi...

no chyba nie ma zbyt wiele w wieku 25 - 30 lat facetow ktorzy nie maja wogole doswiadczenia z kobietam i raczej sie nie zapowiada ze by znalezli nie wmowicie ze jest ich wielu

gdyby kobiety się skurwiły, to szanse na seks bez zobowiązań raczej byłyby większe :D coś nielogiczne te Twoje wywody BSA

Gość zglaszam sie na ochotnika
do opcji " do usranej smierci" :classic_cool:

To takie kafeteryjne mądrości w wydaniu facetów. :P Prawiczki nic nie robią ze swoim życiem, a kobiety "zeszły na złą drogę".

z pewną nieśmiałością nadmieniam, że to autor pisał o seksie w temacie topiku ;)

Gość uhfdfdfdfdfd
a ja jestem ładna i sama, faceci proponują mi sex a ja nawet tego sie boje mimo ze dziewca nie jesrem

Gość IMO13844
uhfdfdfdfdfd "a ja jestem ładna..." Taaak? :D

Gość IMO13844
Pink_Panther "IMO już węszy..." I tutaj Cie zaskoczę. :classic_cool: Bardziej chodziło mi, o to czy aby na pewno jest ładna. Szczególnie jeśli pod uwagę wziąć coraz bardziej popularne teorie, jakoby to ludzie atrakcyjni odstraszali od siebie potencjalnych partnerów. :D