Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smiechu warte to wszystko

Olał mnie a teraz szuka kontaktu

Polecane posty

Około dwa miesiące temu zostawił mnie, zachował sie w stosunku do mnie bardzo nieuczciwie. Od jakiegos czasu źle mnie traktował. Całkowita zmiana zachowania, stał się bardzo wredny, i zaczął mnie traktowac jak g...Ja chciałam rozmawiac on mial wszystko w d.. Przypuszalam ze powodem takiego stanu rzeczy moze byc inna kobieta. Okazalo sie ze jego byla odnowila z nim kontakt. Cos tam wrocilo, on mnie totalnie olal. Specjalnie prowokowal klotnie zeby miec powod aby zakonczyc nasz zwiazek. Nawet nie zrobil tego formalnie, po prostu przestal sie odzywac. Ot tak, pisalam dzwonilam na nic nie odpowiadal. Od znajomej dowiedzialam sie ze ma sie dobrze i byl widywany wlasnie z ta owa byla. Strasznie to przezylam prawie sie zalalmalam. Z owa byla tez pojechal na wakacje. To wszystko wydarzylo sie w czasie tych dwoch miesiecy. Teraz nagle dzwoni do mnie i pisze smsy. Teraz kiedy zaczelam sie pomalu podnosic i leczyc serce po tym jak mnie potraktowal. Oczywiscie nie odbieram i nie odpisuje bo mam mu ochote powiedziec tylko jedno zeby spierdalal. Pomozcie mi to zrozumiec, mam mu napisac ze ma spadac czy po prostu sie nie odywac? Nie wiem czy wytrzymam jak dalej bedzie probowal

moze ktos sie wypowie

Olej go, bo to najbardziej boli. Pewnie była sie zmyła i został na lodzie :D

Gość :))))))
nie odpisuj, bo znowu potraktuje cię ja g....

Gość ja tez *
przerabiałam to nie raz i wierz mi-jeśli raz Cie tak potraktowal to nie omieszka zrobic tak znowu jak tylko nadarzy sie ku temu okazja!TEN TYP TAK MA :(

Gość nieidealna20
Olej go skoro on potraktował tak samo Ciebie. Jeśli tak cierpisz po tym jak cię zostawił to musiałaś go bardzo kochać a jeśli byś się do niego odezwała omotał by cie ja to faceci potrafią a nie warto nie zasługujesz na niego skoro jest taka świnią. Miej swoja godność i honor olej go i najważniejsze nie daj mu odczuć że tak bardzo cie zranił nie daj mu tej satysfakcji.