Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaksaksjakdajhdjhdf

Przede wszystkim do Panów choc Panie też mile widzane :D

Polecane posty

Gość jaksaksjakdajhdjhdf

Zastanawia mnie, jaka jest Wasza opinia na temat tzw. kobiecych boczków, czyli fałdek powyżej bioder. Niektórym mężczyznom się one podobają innym z kolei nie - stąd moje pytanie - jak jest z Wami? Podniecają was/ podobają się wam? Czy odrzucają? A może jesteście w stosunku do nich obojętni? :P Panie też niech się wypowiadają. Pozdrawiam i z ciekawością czekam na wasze opinie :d

Gość Palpatine[szykanowany]
autorko jestem obojętny...

Gość mnie to dziwi, że tyle młodych
i zgrabnych dziewcząt to ma. Właściwie wszystkie. Kiedyś tego nie było (w takim nasileniu). Uważam, że to obrzydliwe.

Gość jshajkhs
Mnie to obojętne, ale zgadzam się z predmówcą :D Kiedyś tego nie było. Może to wina biodróek? sam nie wiem

tłuszcz u kobiet (brzuch, "boczki, uda etc) jest ohydny :O nawet rzuciłem jedną taką bo seksualnie działała na mnie odpychająco :O

Gość jshajkhs
Uuu kolego w takim razie cenisz przede wszytkim wygląd kobiet, a nie to kim jest i jaka jest. Sorry i bez obrazy ale odrzuca mnie od facetó, którzy traktują kobiety jak zabawkę do łóżka.

Gość lovmaszin
zwracam uwagę tylko na dziurkę nieco niżej :-P A serio wolę jak babka ma małe fałdki niż wystające żebra jak niedożywione

Gość mnie to dziwi do jshajkhs
zauważyłeś to też? Bo już myślałam, że mam zwidy, ale kiedyś naprawdę nie było. :-)

Gość musze musze che chce
ne bylo, bo nie bylo widac, jak wszystko nosilo sie na talii.

Gość mnie to dziwi
wiem, bo w mojej pracy widywałam i widuję dużo rozebranych ludzi. Prędzej tłuszcz odkładał się na brzuchu, na pupie, na biodrach, na udach - ale "boczki" zdarzały się rzadko!

Gość jshajkhs
Kiedyś modne były np. spódnice z wysokim stanem, spodnie z wysoki stanem i szerokie bluzki wpuszczone do środka. Nie było widac. A teraz są biodrówki, które przyznam szczerze nie są ładne. I nie chodzi o to, że jestem stary i nie podoba mi się teraźniejsza moda :D Spoko mam 27, ale niektóre ciuchy lasek są straszne. Uwidaczniają ich wady

Zazwyczaj to wina źle dopasowanych biodrówek. To nie jest tłuszcz w wielu przypadkach tylko zwyczajna skóra ściśnięta spodniami. Sama jestem szczupła, a jak kupię źle dopasowane biodrówki to wygląda jakbym miała fałdki na bokach.

Gość ksjkadsad
To jesteś szczęściarą, bo wygląda tak tylko w złych spodniach, a ja z kolei mam je nawet bez spodni, ba bez żadnych ubrań. Wyraźnie odcięta linia, odstające fałdki. I jesli jakimś mężczyznom się to podoba to modlę się o spotkanie takiego. :D Pozdro

Gość Mevino
Faldy tluszczu nie sa seksi dla wiekszosci mieskego grona , dla mnie rowniez , wiadomo tluszczyk zawsze jest ale bez przesady . A gadnie o facetach ze nie liczy sie dla nich wnetrze kobiety tylko wygldac jest bledne. Sorry ale w ziwazku musi byc rownowaga chrakter + dobry wygldac . TLUSZCZOWI MOWIMY NIEE . GRUBE JEST BLEEE .... : X

sorki ale lubię pieścić CAŁĄ kobietę a jeśli są to wałki tłuszczu :O to nastepuje kapitulacja erektora :D zresztą jej nie kochałem :O

Gość dfdfdfdfdfdfdfdffdfd
proponuję serię skłonów na boki z hantlami - po kilkadziesiąt dziennie i sadło zniknie!

Gość he he he he he he xd xd 3221
Może was to zdziwi, ale mnie się boczki podobają, działają na mnie podniecająco :D