Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 946536q6c 68r4

facet :(:(

Polecane posty

Gość 946536q6c 68r4

spotykam sie z facetem ktory ma kobiete od 8 lat mowi ze jest z nia z przyzwyczajenia ze traktuje ja jak siostre tyle przezyc wspolnych planow , zakochal sie we mnie , nie chce ze mna seksu wogole to dobrze , ale chce wziac z nia slub tylko i dlatego ze zna ja tyle lat nie chce jej skrzywdzic a mnie kocha ja jego tez nie potrafie bez niego zyc co robic/? bo bardzo dobry chlopak , nie kocha jej wogole ma syntyment tylko do niej kocham go nie potafie przestac o nim myslec co jest wazniejsze ona zeby jej nie skrzywdzic czy piekne prawdziwe uczucie co robic???

Gość nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
jasne....nie kocha jej ,a chce wziac slub?? bo ma dobre serce? haha oklamuj sie dalej dziewczyno...pewnei ma w planach mydlic Ci oczy, poziej bzyknie, dalej bedzie gadal ze tamtej nie kocha ,a Ciebie bedzie mial jako odskocznie...sorry za te ostre slowa ale mialam identyko sytuacje,,,

Gość tutaj sie dziewczyny
mozliwe ,ze chce sie ozenic , a ciebie miec na boku jako kochanke A poza tym piszesz piekne prawdziwe uczucie - ich tez moglo laczyc to piekne prawdziwe uczucie.

Gość kendo
to sa na swiecie takie laski jak autorka? ludzie...