Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kchb

Jak działa baza pod makijaż skoro jest bezbarwna?

Polecane posty

Gość kchb

Oglądałam ostanio w sklepie bazę Delii,na opakowaniu było napisane,że maskuje niedoskonałości i rozświetla.ALe kiedy ją wypróbowałam,to zaobaczyłam,że jest całkiem przezroczysta i nawet nie ma żadnych drobinek,wiec niby jak to robi??

Gość kchb
uuuup

Gość nseguighh
właśnie nic nie robi

baza nie maskuje. maza matuje i wygladza. zatyka pory swietnie wiec dziurki nie sa widoczne twarz masz aksamitna i gladka. ja mam z pase chyba tak to sie pisze ale uzywam baaaaardzo zadko ze wzgl na to ze zatyka pory. na wazne okazje.

Gość kchbA
A mi zależało właśnie głównie na rozświetleniu..ciekawe czy są takie,które naprawdę to robią...

to kuo rozswietlacz? podklad rozswietlajacy? najlepiej mineralny lekki sypki ktory nie zatyka porow

nie spotkalam sie z bazza rozswietlajaca. widzialam tylko matujace i wygladzajace. biale i bezbarwne

ale wg mnie takie kosmetyki rozswietlajace dobre sa tylko w kaciki oczu wewnerzne, pod oczy... a nie na cala twarz. mialam kiedys puder w kamieniu rozswietlajacy i twarz po nim swiecila sie jakby byla tlusta. jednak wole efekt mat. ale ten puder swietnie robil za cien do powiek i lekko na policzki

Gość kchb
przeczytałam w jakiejs recenzji,ze ta baza rozświetla,więc chciałam spróbować,bo też używałam pudrów rozświetlających,ale miały brokat,który było widać,liczyłam,że jak zakryję bazę podkładme,to efekt będzie ok