Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamilkakamilka

Nie bardzo wiem jak mam sie za to zabrac

Polecane posty

Gość kamilkakamilka

Chodzi to ze... Nie wiem jak mam piescic swojego chlopaka. Włoze mu reke w spodnie i co dalej ? Mam wziasc go w reke ? Moze ktos pomoc? Tylko bez podszywow i z powaga do tego podejdzcie

Gość kamilkakamilka
Ja pytam serio. Okej, nie wiem jak to mam sie nei zabierac. To do konca zycia mam sie za to nie zabierac bo nie wiem jak ? kiedys w koncu chcialabym sie nauczyc, a nie sadze ze to wyjdzie samo .

Gość kamilkakamilka
laski czyli obciagac w gore i dol tak ?

Gość monika>
A czym w takim razie różni się robienie laski od robienia loda?

Pan na włościach jaka fota :D :D :D Dobrze by było gdyby facet trochę cię poinstruował swoją ręką. Po prostu wtedy się zorientujesz, że np. nie możesz od początku go mocno i szybko tasować. Albo tego typu rzeczy. Bo rozumiem, że jesteś zupełnie zielona.

Gość kamilkakamilka
Tak, jestem zielona. Gorzej jak zakonczy sie to u niego wytryskiem...

Panie na włościach, nie przesadzam robienie loda to nie jest wyższa matematyka. :) Ma być mokro i z uczuciem. Z UCZUCIEM. :) A nie jak ciumkanie Calippo. Poza tym, od czegoś trzeba zacząć, jak to mówią, nie od razu Kraków zbudowano. :classic_cool: Ale tak ogólnie to zgadzam się z 12skizto. :)

Gość kamilkakamilka
Ychm no okej, a jak zakonczyć, bo narazie nie chce posuwac sie dalej ?

Gość kamilkakamilka
Nie, nie wiem al ejak wytłumaczycie to bede wiedziała :)

Pan na włościach, cóż, przykro mi, ze trafiasz na te niezbyt biegłe w tej czynności. :) Cóż ja Ci mogę powiedzieć? Czekolady jak nie było, tak nie ma. :(

"może to też kwestia preferencji" Wydaje mi się, że w tym tkwi klucz. :) Każdy lubi inaczej i bądź tu mądra i zgaduj. :D :p

Gość vladpalovnik
Jeśli nie chcesz kończyć to po co zaczynać? chcesz żeby go jaja bolały?

Gość kamilkakamilka
Z tego co widze to to jest lod, ze co mam z lodem nie, dzięki. ja tu na powaznie .

Gość kamilkakamilka
No właśnei nei chce i dlatego pytam jak mam to zakonczyc. On sie podnieci a ja mu powiem ze to juz koniec ? noc hyba zal.

Dziecko, a moze najpierw dorośniej, co? Żal (pozdrawiam przedstawicieli gimnazjum) to jest ten temat, Po co chcesz się brać za rzeczy, do których nie dorosłaś?

Gość vladpalovnik
WIDAĆ że jesteś za młoda, nie można być troszeczkę w ciąży albo tylko spróbować stracić cnotę, w miłości nie ma trochę, lepiej nie próbuj.

Gość kamilkakamilka
Nie chodze do gimnazjum tak ?! I pytam poprostu, nie chcecie to nie odpowiadajcie, w czym macie problem ?!

Gość vladpalovnik
TO TY możesz mieć problem niejeden potrafi za takie coś pochlastać.

Gość kamilkakamilka
Tak, mam ale itak nie pomagacie mi go rozwiazac tylko na mnie naskakujecie. dzięki za dpowiedzi, naprawde, troche sie dowiedziąłm, a teraz juz sbie ide, kupie sobie jakis poradnik czy coś i se go poczytam. pa.

Gość marcooo
a może oglądnij jakiś film instruktażowy. tak w ogóle no bez przesady chyba wiesz co to chuj i że ruchy frykcyjne to w uproszczeniu -do przodu- do tył? co ty biologii sie nie uczyłaś, nigdy filmu już nie mówie erotycznego ale zwykłego ze scenami macanki/nie oglądałas? co ty z lasu?

Gość marcooo
a że ksiązka to dobry pomysł, poważnie mówie. ja jako 13 latek czytałem magia sexu grahama m. :)

Gość vladpalovnik
Po twojej stronie jest tylko ciekawość, wybacz dziecinna, nic nie wiesz o emocjach związanych z tematem, już lepiej zajmij się swoja cipką jak ci się spodoba, wtedy się z kimś umów na eksperymenty.