Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dominiś

Krecone włosy i sianowate

Polecane posty

Gość Dominiś

Hej,mam kręcone i sianowate włosy,sa mniej wiecej do łopatek(gdy sa mokre,gdy sa suche to mniej więcej do końca szyi) i za nic w świecie nie wiem jak je ułożyć,do rozpuszczonych włosów nie jestem przyzwyczajona ponieważ mam wrażenie ze wszyscy sie na mnie patrzą i sie śmieją jak to było za czasów gimnazjum,ciągle nosze je opięte w kitkę lub kok,proszę poradźcie mi co mam zrobić z grzywka? ni ja wyprostować bo jest prosta,ale sterczy,wsuwką nie przypnę,bo śmiesznie to wygląda,mam ciagl tzw przez znajomych grzybka na czubku głowy,możne znacie jakieś wskazówki co mogę z nimi zrobić?

Zadbać o nie. Skoro są suche to Ci się nie układają. Jak je odżywisz, zaczniesz pielęgnować to Ci się odwdzięczą. Kup sobie serię do włosów suchych i zniszczonych Biovax L'Biotica (szampon, maskę) pomoże ci zregenerować włosy. Dodatkowo przynajmniej raz w tygodniu nakładaj na nie na min. godzinę przed myciem olejek kokosowy. Przy systematycznym stosowaniu pozbędziesz się sianka, a włosy zaczną układać się w piękne loki.