Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam 21 lat

Jestem NIKIM

Polecane posty

Gość mam 21 lat

Smutno mi bo właśnie oglądałam sobie zdjęcia na NK ludzi, część znajomych wyemigrowałą do WB lub USA, widocznie w poszukiwaniu pracy, niektórzy z nich to byli ludzie co ze średnią ledwo ponad 3 zdawali, nigdy nie dbali o naukę i stopnie, wagarowali, w gimnazjum pili i palili czy to w liceum, teraz są za granicą i pewno tam pracują, niektórZy widać po zdjęciach że się dorobili np. samochodu a ja se uświadomiłam że jestem NIKIM bo w gimnazjum i podst byłam jedną z klasowych prymusów i dużą wagę przywiązywałam do nauki, potemw lo trochę mniej ale też się dobrze uczyłam, a teraz co siedzę w tej zakisłej mieścinie zwanej Białystok, pracy nie mam niczegonie posiadam, a oni już do czegoś doszli w tym swoim życiu choć niektórzy nigdy nie dbali o nic...

Gość sebbuukkuu
Każdy kto ma konto na NK jest nikim, tak więc spoko, nie bój żaby :P

Gość zzzzx
Masz dopiero 21 lat, bedzie dobrze. Wiekszosc ludzi w tym wieku dopiero zaczyna sie dorabiac. Jeszcze wszystko przed Toba.

Gość wspolczuje ci tez raz
Łaaaaaaaaaał,niektórzy sie dorobili np.samochodu stary co ty masz za miliarderow za znajomych ze sie auta dorobili ?:D

bo to właśnie tak jest,jak sie ma na siebie pomysł to wszystko można, a niektórzy to po studiach mają gówno

Gość mam 21 lat
wiesz, dobrego samochodu a nie ze w ogole a mnie glupio bo ja charowałam a nie mam nic a tacy siedzieli z palcem w nosie a mają i to jeszzce za granicą :/

Gość śrubeczka87654
hej ja mam podobne odczucia . studiuje ostatni rok i jak patrze na fb , ludzie wyjezdzają na wakacje to tu to tam ...a ja zwyczajnie nie mam kasy żeby sobie pozwolić na jakies tourne po Europie :< siedzą za garanicą. nawet studiuja dziennei a wakacje francja , włochy i inne takie..

Gość mam 21 lat
no, ale w ogóle, popatrzyłam na to i czuję się jak ostatni debil, czuję się nikim :/

Gość Galactic Anus
Co studiujesz ?

Gość 21lllatka
no to jak sie wybralo kier bez przyszlosci to mozna płakać i sie znajomosci nie ma w pl, nikt nie ma łatwo nawet oni za granicą musieli sie czyms wykazac zeby zarobic na benzyne do autka ;d nie ma co zazdroscic bo zawsze znajda sie lepsi i gorsi od ciebie-nikt taki sam.. pozdro z sokółki ;)

Ja też miewałam załamki na tym tle. Wiem, że o pracę w Polsce trudno. Podczas przerw semestralnych w czasie studiów wyjeżdżałam zawsze na parę tygodni do Niemiec gdzie w ogrodnictwie pracowałam. Praca nielekka ale można zarobić cztery razy tyle co w Polsce. Nie smutaj z tego powodu, że niby inni więcej mają. Zdjęcia na NK nie ukazują całej prawdy. Cierpliwie rozglądaj się za jakimś miejscem pracy dla siebie lub rozkręć własny biznes, pójdź może popytać do urzędu pracy - o dofinansowania do własnego przedsięwzięcia czy też tylko o kursy doszkalające.

Gość mam 21 lat
studiuję reklamę

Gość mam 21 lat
21lllatka- z Sokółki, Sokółka niedaleko :D Ja wiem że są lepsi i gorsi ode mnie, ale ja zawsze patrzyłam na tych lepszych :/ Mam taki kompleks, że zawsze starałam się być najlepsza w tym co robie i chciałam dorównać tym co są ode mnie lepsi, dlatego mocno przeżywam to, w doadtku zawsze mnie to mocno dotykało że ja mam coś bo się staram a inni mają tak w życiu że mają "ot tak" :/